Запрошення на "Windo L’viv 2018 – міжнародну виставку вікон, дверей і скла"

Запрошення на "Windo L’viv 2018 – міжнародну виставку вікон, дверей і скла"

Windo Lviv 2018
Запрошуємо вас відвідати найбільш масштабний віконний захід цього року: Windo L'viv 2018 - міжнародна виставка вікон, дверей і скла. Яка буде проводитися з 4 по 6 вересня. Якщо ви ще не зареєструвалися, то зараз саме час це зробити! Адже aluplast разом із компанією Канталь підготували презентаційний стенд, де представлені найкращі інноваційні системи:

Підйомно-розсувні двері HST 85 мм, завдяки яким можна засклити дверний отвір із параметрами 6500 на 2826 мм, зберігаючи тепло в будинку, адже їх опір до теплопередачі складає до 91 м² К/Вт

Вікна майбутнього energeto - без сталевого підсилювача, найтепліші і найлегші вікна у своєму класі завдяки використанню термопластикових вставок powerdur inside.

Технологія вклеювання склопакета bonding inside - додатковий захист від зламу і збільшення максимального розміру віконної конструкції на 15%.

Вхідні пластикові двері з декоративними сендвіч панелями - елегантний дизайн, доступний в широкій палітрі кольорів і різних формах; також забезпечують стійкий захист від тепловтрат і агресивних зовнішніх факторів для вашого будинку.

а також багато іншого.

Скористайтесь можливістю протестувати системи майбутнього вже сьогодні!

Вхід вільний, обов'язкова попередня реєстрація за посиланням:
Чекаємо Вас на стенді № 132, виставковий центр "Пiвденний-EXPO" у м. Львів, за адресою: вул. Щирецькая, 36.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 19694
Ролети GANT Termo з прихованим коробом