Rosenheim Window & Facade Conference 2018: архітектура та віконний ринок без обмежень
Фото: ift Rosenheim
Учасники минулорічної конференції Rosenheim Window & Facade Conference під час перерви

Rosenheim Window & Facade Conference 2018: архітектура та віконний ринок без обмежень

Rosenheim Window & Facade Conference 2018
Про необмежені можливості для будівництва, віконного ринку та технологій розповідатимуть на Міжнародній Конференції Розенхайм Вікна та Фасади (Rosenheim Window & Facade Conference 2018), яка відбудеться з 10 до 12 жовтня 2018 року в Розенхаймі, Німеччина. На 26 лекціях у рамках 10 тематичних блоків та 4 семінарів лектори проаналізують технологічні й економічні тенденції та наслідки, а також представлять рішення.

Професор Ульріх Зіберат (Ulrich Sieberath), директор ift Rosenheim, у своїй лекції «Без меж — конструкції, ринки, технології» зупиниться, з одного боку, на безмежності архітектури, а з іншого — усуненні торговельних барєрів через відкриті ринки в ЄС. Не обмеженність в архітектурі є проблематичною, адже архітектори та власники будинків часто вимагають неможливого: більших площ, важчих і складніших компонентів. Це тягне за собою конструктивні труднощі. Інший момент — відкриті ринки, які дозволяють усунути торговельні бар'єри та гармонізувати стандарти.

Професор Пітер Андрес (Peter Andres), інженер-консультант із проектування освітлення, наведе практичні приклади тлумачення денного світла.

Професор д-р Міхель Браунгарт (Michael Braungart) розкаже про тенденцію зменшення отруєння навколишнього середовища й підтримку екологічних будівельних матеріалів.

Також будуть розглянуті цікаві реалізовані об'єкти, наприклад, тестова вежа Thyssen Krupp заввишки 246 метрів. Зупиняться детально на її текстильному фасаді і його функціях.

З повним розкладом можна ознайомитися на сторінці події https://www.ift-rosenheim.de/web/rosenheimer-fenstertage

Самі організатори називають конференцію, залежно від кута зору, або провокативною, або безнадійно оптимістичною.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 19762
Алюмінієві профілі Profilco