Вікна REHAU на Осінньому будівельному форумі 2018

Вікна REHAU на Осінньому будівельному форумі 2018

Під незмінним гаслом виставки «На шляху до енергоефективності» були представлені останні розробки з альтернативної енергетики, різноманітні енергозберігаючі технології і рішення для розумного будинку, а також банківські кредитні програми, що дозволяють зробити новітні продукти доступнішими і прискорити шлях до енергонезалежності.

З рішеннями REHAU для енергоефективного будинку можна було ознайомитись на стендах Авторизованих Торгових Партнерів – ViknaPro та «Новий Дім». Враховуючи чимраз більший попит на нестандартні вікна з вишуканим дизайном, партнери зробили основний акцент на профільних системах преміум-класу REHAU GENEO і REHAU SYNEGO та їхніх можливостях для засклення великих прорізів. Окреме місце було відведено ексклюзивним декорам під деревину Woodec, алюмінієвим накладкам і трендовим кольоровим основам профілю, а також оригінальним ручкам REHAU і супутнім продуктам для монтажу.

REHAU на Львівському Будівельному Форумі
Як і в останні роки, основними відвідувачами заходу стали приватні замовники, переважно власники заміських будинків. Але на цей раз порадували і будівельні компанії, які зацікавлені пропонувати будівельні рішення "під ключ" з вікнами REHAU як в Україні, так і закордоном. Приємно було отримати запити і на проведення профільних семінарів для підвищення кваліфікації працівників інжинірингової компанії.

Від себе хочемо подякувати Партнерам за цікаву презентацію переваг вікон REHAU і бажаємо успішного опрацювання налагоджених контактів!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 19834