Четвертий рік поспіль кращі. Steko – краща віконна система 2018 року

Четвертий рік поспіль кращі. Steko – краща віконна система 2018 року

Про вибір українців та визнану українську премію, в рамках якої Steko – переможець.
Наприкінці року компанія Steko підводить позитивні підсумки не лише за обсягами виробництва.
Головною подією цієї осені стала перемога в престижній українській народній премії, яка проводиться щорічно та стала взірцем народного вибору. За результатами незалежного голосування «Steko – краща віконна система 2018 року».
Таке звання означає, що торгову марку Steko обрали та готові обирати в майбутньому мільйони українців. Люди кажуть «Так» сучасним технологіям та інноваційним продуктам, які пропонує ця компанія. Тому що кожне вікно Steko – це можливість зекономити на опаленні та кондиціюванні, захистити свій дім від злочинців, зробити його безпечним для дітей, створити затишок та комфорт у власній оселі.
Отримавши беззаперечну більшість голосів, Steko доводить своє лідерство.
Адже візія компанії – стати лідером у продажах, виробництві, доставлянні та інсталяції вікон, дверей і фасадів з відмінним сервісом і мільярдом задоволених покупців.

Інформаційна довідка
Компанія Steko – лідер у виробництві металопластикових конструкцій в Україні. Виробничі потужності понад 1 000 000 одиниць на рік. Продукція Steko має належні сертифікати відповідності європейським стандартам якості. Майже 5 000 000 українців вже встановили вікна Steko. Зараз компанія має три заводи – два у Дніпрі та один у Львові.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 19835