Компанія Steko запустила цикл навчальних тренінгів «Успішні продажі»
Steko
Steko тренинг

Компанія Steko запустила цикл навчальних тренінгів «Успішні продажі»

Компанія Steko всебічно підходить до розвитку своєї дилерської мережі. Тому надає не лише вигідні умови партнерам, а й реалізовує навчальні програми. Одна з яких - присвячена найважливішому аспекту співпраці – реалізації механізму преміум-продажів. Цього літа тренінг «Успішні продажі» дає відповіді на головні запитання у спілкуванні з клієнтом: як розібратися у його бажаннях; обминути стандартні заперечення – «я подумаю», «треба порадитися», «дорого»; підняти загальний рівень замовлень.

Статистика свідчить, що 75% споживачів готові витрачати більше коштів на потрібні покупки. І завдання менеджера з продажу – зробити важливе рішення покупця простим і невимушеним, переконати у надійному партнерстві з компанією. Бізнес-тенер Steko впродовж тренінгу розкриває головні правила і секрети успішних продажів, користуючись ефективним принципом «п’яти секунд».

Тренінги вже стартували у Дніпрі, Кривому Розі, Запоріжжі, Новій Каховці, Ізмаїлі, Чернігові. Як показує досвід, після навчання дилери підвищують об’єми продажів до преміум-рівня.

Компанія Steko радить записуватися заздалегідь, тому що кількість місць для слухачів обмежена. Запис на реєстрація бажаючих проводиться через Територіальних менеджерів компанії. І вже ті, хто сумнівався – сьогодні впевнено купують, доводячи, що продажі можуть бути успішними!

Інформаційна довідка
Компанія Steko виробляє понад 1 000 000 конструкцій на рік та є лідером у своїй галузі. Вся продукція Steko сертифікована та має міжнародні сертифікати відповідності стандартам якості. Сьогодні конструкції від національного виробника встановили вже понад 5 000 000 українців. Зростає попит на енергоефективні вікна серед європейців, а саме мешканців таких розвинутих країн, як Італія, Польща, Чехія тощо. Виробничі потужності Steko – це три масштабні заводи, два у Дніпрі та один у Львові.

Візія Steko
Бути світовим лідером в продажах, виробництві, доставці та монтажі вікон, дверей, фасадів та ролет з відмінним сервісом і мільярдом задоволених споживачів!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 20448