Суперсклопакет Steko – новий підхід до енергозбереження
Steko

Суперсклопакет Steko – новий підхід до енергозбереження

Відомо, що більше 40% тепловтрат приходиться на вікна. Тому цілком зрозумілі вимоги до їх енергоефективності. А в самій конструкції 80% площі займає світлопрозорі елементи, тож не тільки профільна система, а й склопакет має бути особливо «теплим».

Новий суперсклопакет Steko – це поєднання всіх трьох видів скла від Pilkington. Тобто кожне скло – відтепер фірмове.

- звичайне float-скло
- енегозберігаюче i-glass
- мультифункціональне скло Double Silver Steko plus.

Float-скло від Pilkington відрізняється міцністю, великим діапазоном товщини, максимальним ступенем прозорості.

I-glass – це енергозберігаюче скло с невидимим низькоемісійним покриттям, яке наноситься шляхом магнетронного напилення. Скло орієнтоване на підвищені вимоги до теплоізоляції, пропускаючи максимум тепла всередину та не дозволяючи йому покидати приміщення.

Double Silver Steko plus – мультифункціональне скло нового покоління з подвійним шаром наночастинок срібла. Воно дає потужний захист від шкідливого ультрафіолету, має гарне світлопропускання та забезпечує ідеальний мікроклімат у будинку.

Таке поєднання робить склопакет ультратеплим та підвищує енергоефективність всієї конструкції.

- опір теплопередачі збільшується до рівня R = 1,5 м2 К/Вт
- пропускання видимого світла LT = 66%
- доля утриманої сонячної енергії збільшується до рівня 41% (на 3% більше ніж раніше)

Це найбільш досконалі результати при створенні енергозберігаючих світлопрозорих конструкцій.

Унікальний склопакет Steko чудово комплектується з новими німецькими профільними системами Steko IDEAL, що дозволяє покупцю отримати сучасні ідеально теплі вікна.

Зверніться до менеджерів компанії Steko за детальною консультацією щодо інноваційних розробок, замовляйте енергоефективні конструкції нового покоління та насолоджуйтеся в холодний сезон теплом і затишком у своїй оселі.

Інформаційна довідка
Компанія Steko виробляє понад 1 000 000 конструкцій на рік та є лідером у своїй галузі. Вся продукція Steko сертифікована та має міжнародні сертифікати відповідності стандартам якості. Сьогодні конструкції від національного виробника встановили вже понад 5 000 000 українців. Зростає попит на енергоефективні вікна серед європейців, а саме мешканців таких розвинутих країн, як Італія, Польща, Чехія тощо. Виробничі потужності Steko – це три масштабні заводи, два у Дніпрі та один у Львові.

Візія Steko
Бути світовим лідером в продажах, виробництві, доставці та монтажі вікон, дверей, фасадів та ролет з відмінним сервісом і мільярдом задоволених споживачів!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 20601
Алюмінієві профілі Profilco