Steko виводить на ринок унікальну розробку - Антибактеріальну ручку Steko BioTouch
Steko
Steko bio touch

Steko виводить на ринок унікальну розробку - Антибактеріальну ручку Steko BioTouch

Антибактеріальна ручка для вікон та дверей дійсно існує! Доведено компанією Steko. Ми представляємо на ринку унікальну розробку – Антибактеріальну ручку Steko BioTouch. Ця ручка, завдяки спеціальному покриттю з тонкого шару срібла, є надійним засобом профілактики інфекційних захворювань.

Це підтверджують дані наукового дослідження від 31.05.19, проведені в хіміко-мікробіологічній лабораторії ТОВ «Інтердез». На поверхню ручки була поселена група показових тест-культур бактерій, зокрема золотистий стафілокок, паличка синьогнійна та кишкова паличка. Як свідчать результати, бактерії були частково нейтралізовані вже протягом перших 10 хвилин, а повністю знищені – за 24 години.

Висновок однозначний: фірмова ручка Steko BioTouch повністю відповідає своїй назві та дійсно має бактерицидний ефект.

Безперечними перевагами Антибактеріальної ручки BioTouch також є доступна ціна, естетичний зовнішній вигляд, практичність та надійність.

В Європі антибактеріальні ручки встановлюють на вікна та двері не лише в житлових, а й в громадських будівлях. Зокрема, вони рекомендовані для таких закладів, як:
- дитячі садочки, школи, виші;
- медичні установи;
- адміністративні будівлі;
- вокзали та аеропорти;
- торгові та ділові центри;
- салони і магазини;
- ресторани, клуби, готелі.

Потурбуйтеся про своє здоров’я, подбайте про профілактику інфекційних захворювань разом з унікальною Антибактеріальною ручкою Steko BioTouch зі срібним покриттям!

Інформаційна довідка
Компанія Steko виробляє понад 1 000 000 конструкцій на рік та є лідером у своїй галузі. Вся продукція Steko сертифікована та має міжнародні сертифікати відповідності стандартам якості. Сьогодні конструкції від національного виробника встановили вже понад 5 000 000 українців. Зростає попит на енергоефективні вікна серед європейців, а саме мешканців таких розвинутих країн, як Італія, Польща, Чехія тощо. Виробничі потужності Steko – це три масштабні заводи, два у Дніпрі та один у Львові.

Візія Steko
Бути світовим лідером в продажах, виробництві, доставці та монтажу вікон, дверей, фасадів та ролет з відмінним сервісом і мільярдом задоволених споживачів!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 20402