Ідеальні вікна Steko IDEAL. Німецька якість в Україні.

Ідеальні вікна Steko IDEAL. Німецька якість в Україні.

Компанія Steko представляє нові ідеальні вікна Steko IDEAL, які створені для тих, хто цінує німецьку якість та вибагливо ставиться до вибору вікна.

Європейські складові роблять вікна Steko IDEAL унікальними. Зазначена комплектація існує лише у варіанті Steko, тому буде доступна до продажу виключно в офіційних точках:
- фірмових салонах;
- острівцях будівельних мереж;
- салонах офіційних дилерів;
- онлайн безпосередньо із заводу.
Кожна деталь виконує свою особливу функцію.

Профіль Steko IDEAL від aluplast (Німеччина)

Відповідає високим європейським вимогам та є традиційно якісним. Надійний та жорсткий, він відповідає за цілісність вікна, його довгу службу після монтажу. Оригінальна форма та розташування повітряних камер всередині профілю (рама+стулка) гарантує збереження тепла в приміщенні. Це означає, що вікна у варіанті профільної системи Steko IDEAL від aluplast матимуть високий рівень енергоефективності. Адже німці мають величезний досвід створення саме таких конструкцій. Якість, перевірена часом.

Фурнітура Multi-matic від Maco (Австрія)

Відноситься до типу поворотно-відкидних та має принципово новий базовий склад. Окрім стандартного набору звичних для покупця функцій, з’явились зламостійкі роликові i.S.-цапфи. Їх конфігурація дозволяє вийти на новий рівень протизламності вікна. Це стає ще однією перевагою у виборі вікна преміум-класу. За утримання стулки у відкритому положенні та відсутність провисань відповідає фірмовий блокіратор-підіймач. Зробити вікно – справжньою фортецею безпеки дозволяє можливість додавання до стандартної гарнітури Multi-matic необхідної кількості зламостійких планок замість звичайних відповідних. Високий клас протизламності – ідеальне доповнення до ідеального вікна.

Мультифункціональне скло Double Silver Steko plus від Pilkington (Велика Британія)

Це продукт нового покоління, який імпортується спеціально для компанії Steko. Така ексклюзивність підкреслює особливість вікон Steko IDEAL. скло нового ПОКОЛІННЯ Double Silver Steko plus має подвійний шар срібла і поліпшену формулу наночастинок, нанесених інноваційним способом в ультрасучасному коутері, що має 24 камери.

Вікна Steko, в комплектації з даними склом є топовим продуктом за рахунок такого набору характеристик:
- потужний захист від сонця SF 44%*;
- гарне світлопропускання LT 73%*;
- максимально нейтральний відтінок;
- можливість використання в будь-якій кліматичній зоні;
- відповідність українським, європейським і світовим вимогам якості;
- покращене теплозбереження R +5%*;
- всі склопакети зі склом нового покоління Double Silver Steko plus заповнені Аргоном;
- робота скла цілий рік: влітку - на збереження прохолоди, взимку - на збереження тепла.
* світло-теплотехнічні характеристики наведені для склопакета 4MDSplus-16Ar-4 у порівнянні зі склом MDS попереднього покоління.

Дані характеристики ми підтверджуємо не тільки розрахунковими даними, але і лабораторними випробуваннями.

Антибактеріальна ручка Steko BioTouch

Є дієвим методом профілактики інфекційних захворювань. І це непросто слова, а доведеним факт. Тому що компанія Steko пішла далі, ніж інші – провела лабораторні дослідження на предмет бактерицидної дії даної віконної ручки. Висновки хіміко-мікробіологічної лабораторії ТОВ «Інтердез» від 31.05.19 свідчать про те, що група найпоширеніших показових тест-культур бактерій Золотистий стафілокок, Паличка синьогнійна та Кишкова паличка, поселених на поверхню ручки, була частково нейтралізована вже протягом перших 10 хвилин. А повністю знищена – протягом 24 годин.

Висновок - фірмова антибактеріальна ручка Steko Bio Touch повністю відповідає своїй назві та володіє бактерицидною дією за рахунок покриття сріблом. Тому Steko Bio Touch доцільно замовляти разом з вікнами не лише для дому. В Європі така ручка встановлена майже у всіх дошкільних та медичних закладах. Антибактеріальна ручка Steko BioTouch не тільки має привабливий дизайн і приємна на дотик.

Замовити вікна Steko IDEAL можна у варіанті таких профільних систем:

1. Steko IDEAL 4000
- 6 повітряних камер;
- 70 мм монтажна глибина;
- 0,85 м²К/Вт коефіцієнт опору теплопередачі профілю;
- до 45 дБ шумоізоляція вікна.

2. Steko IDEAL 7000
- 6 повітряних камер;
- 85 мм монтажна глибина;
- 0,91 м²К/Вт коефіцієнт опору теплопередачі профілю;
- до 46 дБ шумоізоляція вікна;

3. Steko IDEAL 8000 Round Line
- 6 повітряних камер;
- 85 мм монтажна глибина;
- 3 контури ущільнення;
- 1,0 м²К/Вт коефіцієнт опору теплопередачі профілю;
- до 48 дБ шумоізоляція вікна.

Німецька якість, помножена на досвід та передові технології, дають ідеальний результат – якісне вікно Steko, яке вже зовсім скоро буде доступне до замовлень.

Запитуйте з 07 серпня!

Інформаційна довідка
Компанія Steko виробляє понад 1 000 000 конструкцій на рік та є лідером у своїй галузі.
Візія Steko – бути cвітовим лідером в продажах, виробництві, доставці та монтажу вікон, дверей, фасадів і ролет з відмінним сервісом і мільярдом задоволених споживачів!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 20474