Новий утеплювач для вікон Steko IDEAL – ще більше тепла для вашого дому
Steko
steko ideal

Новий утеплювач для вікон Steko IDEAL – ще більше тепла для вашого дому

Напередодні зими зробити свої вікна ще більше теплими взялась компанія Steko. Перетворити профіль вікна – на серйозний бар’єр для холоду, щоб зберегти тепло всередині приміщення – основна мета виробника.

І новий утеплювач вікон серії Steko IDEAL 7000 і Steko IDEAL 8000 Round Line впевнено можна назвати проривом у цьому напрямку. Камери профілю відтепер заповнені сучасним утеплювачем з пінного полістирольного пінопласту. Це значно підвищує теплотехнічні властивості усієї металопластикової конструкції.

На вирішення цього завдання також працюють велика монтажна глибина профілю – 85 мм, кількість повітряних камер – 6, їх оригінальна форма та розташування. А комплектація «теплим», заповненим аргоном склопакетом з використанням мультифункціонального скла нового покоління Double Silver Steko plus допоможе добитися максимального рівня енергоефективності вікон.

Системи Steko IDEAL 7000 і 8000 Round Line мають вражаючи характеристики і за іншими параметрами. Вони відрізняються підвищеною звукоізоляцією до 46-48 дБ, що позбавить від проникнення будь-якого шуму з вулиці. Міцний та надійний профіль відповідає за жорсткість конструкції, не допускає її деформацій і забезпечує довгий строк служби. А ще при виробництві профілю не застосовується шкідливий свинець, а тільки екологічні, безпечні для здоров’я сполучення СаZn (кальцій-цинк).

Інформаційна довідка
Компанія Steko виробляє понад 1 000 000 конструкцій на рік та є лідером у своїй галузі. Вся продукція Steko сертифікована та має міжнародні сертифікати відповідності стандартам якості. Сьогодні конструкції від національного виробника встановили вже понад 5 000 000 українців. Зростає попит на енергоефективні вікна серед європейців, а саме мешканців таких розвинутих країн, як Італія, Польща, Чехія тощо. Виробничі потужності Steko – це три масштабні заводи, два у Дніпрі та один у Львові.

Візія Steko
Бути світовим лідером в продажах, виробництві, доставленні та монтажі вікон, дверей, фасадів та ролет з відмінним сервісом і мільярдом задоволених споживачів!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 20562