Зручний безкоштовний сервіс від Steko – виклик виїзного менеджера
Steko
виїздний менеджер

Зручний безкоштовний сервіс від Steko – виклик виїзного менеджера

Коли виникає необхідність в заміні старих вікон на нові, дуже важливо професійно вирішить цілу низку питань. Компанія Steko пропонує зробити це максимально комфортно, якісно та швидко. Ми дбаємо про своїх клієнтів і робимо все, щоб співпрацювати з нами було вигідно та зручно. Тому був реалізований спеціальний сервіс – замовлення ВИЇЗНОГО менеджера. Ця послуга абсолютно безкоштовна для замовника. У наш час – це дуже важливо.

Виклик менеджера-замірника здійснюється в три етапи:
- дзвінок;
- формування заявки на відповідну дату і час;
- обговорення замовлення при зустрічі.

Виїзний менеджер допоможе вирішити всі питання:
проведе точні виміри протягом 20 хвилин;
надасть компетентну консультацію з приводу вибору вікон;
підбере оптимальний варіант конструкцій з урахуванням особливостей приміщень;
створить комп'ютерну візуалізацію майбутніх конструкцій;
прорахує їх вартість, враховуючи всі деталі та додаткові знижки.

Після прийняття остаточного рішення, виїзний менеджер і клієнт підписують офіційний договір від заводу Steko, вказавши зручний спосіб платежу. За фактом виготовлення конструкцій, покупець і виїзний менеджер призначають зручний день для їх установки.

Щоб викликати додому фахівця компанії Steko, клієнту достатньо просто подзвонити за телефоном: і замовити безкоштовний виклик виїзного менеджера на зручний день і час.

Інформаційна довідка
Компанія Steko виробляє більше 1 000 000 конструкцій на рік і є лідером у своїй галузі. Вся продукція Steko сертифікована і має міжнародні сертифікати відповідності стандартам якості. Сьогодні конструкції від національного виробника встановили вже понад 5 000 000 українців. Зростає попит на енергоефективні вікна серед європейців, а саме мешканців таких розвинених країн, як Італія, Польща, Чехія тощо. Виробничі потужності Steko – це три масштабні заводи, два в Дніпрі і один у Львові.

Візія Steko
Бути світовим лідером в продажах, виробництві, доставці та монтажу вікон, дверей, фасадів, ролет з відмінним сервісом і мільярдом задоволених споживачів!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 20420
Ролети GANT Termo з прихованим коробом