Більше прохолоди - зі склом нового покоління Double Silver Steko Plus
Steko
double silver steko plus

Більше прохолоди - зі склом нового покоління Double Silver Steko Plus

Компанія Steko вирішила питання економії електроенергії на кондиціюванні та опаленні за допомогою правильного скла для вікон. Завдяки інноваційному склу, перебуваючи в своїй квартирі, влітку ви будете відчувати прохолоду, а взимку - тепло і комфорт.

Steko - єдиний виробник вікон в Україні, який використовує мультифункціональне скло нового покоління від Pilkington. Double Silver Steko Plus - це скло нового покоління, на яке, на відміну від float (звичайного скла без покриття) та i-скла (з покриттям в один шар), нанесено подвійний шар срібла з поліпшеною формулою наночастинок. Це допомагає відбивати ультрафіолетові промені і сонячне тепло, захищаючи приміщення влітку від спеки, а взимку - зберігати тепло всередині будинку, пропускаючи достатню кількість денного світла.

Що це за розробка?
Для створення цього продукту виробники скла використовували абсолютно нове обладнання - Коутер з 24 камерами. Завдяки йому і вдалося нанести на скло подвійний шар срібла. Для порівняння: при створенні звичайного скла використовується всього 6 камер.

Чому скло Double Silver Steko Plus - це мультифункціональне рішення на весь сезон?
- скло зберігає прохолоду в приміщенні влітку, тепло - взимку
- краще захищає від ультрафіолету, який активний цілий рік. Адже ваш будинок - ваша фортеця
- краще зберігає тепло завдяки наповненню склопакетів Аргоном (в компанії Steko такі склопакети заповнюються Аргоном безкоштовно)
- добре пропускає світло в приміщення. А це позитивно впливає на всіх мешканців будинку
- має приємний зовнішній вигляд. Завдяки подвійному напиленню склопакети мають приємний нейтральний відтінок, а це означає, що вони ідеально виглядатимуть з будь-яким інтер'єром.

Скло вже доступно для продажу всім покупцям вікон Steko.
Детальніше ознайомитись з характеристиками і замовити можна на сайті

Контактна інформація:
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 050 XX XX +380 50 050 5500
Ідентифікатор: 21160