REHAU Віттмунд святкує 50 років з моменту заснування
Завод REHAU Віттмунд

REHAU Віттмунд святкує 50 років з моменту заснування

У червні концерн REHAU відсвяткував 50 років з моменту заснування одного з найбільших своїх заводів по виготовленню віконних профільних систем. На урочистості у Віттмунді, які проходили під гаслом «Наш завод – наше майбутнє!» було запрошено близько 2000 гостей на чолі з найвищим керівництвом компанії.

Вже півстоліття завод REHAU у Віттмунді, що у Нижній Саксонії, втілює в життя новаторські рішення конструкторів та дизайнерів бізнес-напряму Рішення для Віконної індустрії. Донедавна завод вважався ексклюзивним постачальником флагманських профільних систем компанії та різноманітної палітри декорів REHAU KALEIDO COLOR. Наразі це єдиний завод концерну, де виготовляються профільні системи на базі інноваційного фіброволоконного матеріалу RAU-FIPRO X – REHAU GENEO, NORDIC-Design, REHAU NEFERIA.

За роки свого існування завод багато разів переживав модернізацію та збільшення виробничих потужностей, перетворившись врешті решт на вражаючих розмірів логістично-виробничий комплекс з повністю автоматизованою системою керування. Завод став пілотним проектом REHAU по реалізації ідей сталого розвитку та енергоефективності, в рамках якого складські приміщення було обладнано геотермальним опаленням REHAU, а в 2017 році в експлуатацію введено дві вітросилові установки потужністю 600 кВт кожна.

Без перебільшень, завод у Віттмунді можна вважати зразком високих внутрішніх стандартів REHAU, в тому числі і завдяки злагодженій та відданій роботі персоналу заводу. Тож ми долучаємось до всіх привітань і бажаємо нашим колегам з огляду на вражаючу історію заводу, творити його не менш вражаюче майбутнє!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 20417