Конкурс «Літо з AXOR» в Instagram!
AXOR
Конкурс Аксор в Інстаграм

Конкурс «Літо з AXOR» в Instagram!

Шановні партнери, колеги, друзі!

Повідомляємо вам про старт конкурсу «Літо з AXOR», який буде проходити в мережі Instagram.
Нам дуже приємно, що наші прихильники, клієнти і партнери навіть поза конкурсів продовжують розміщувати фотографії у соцмережах, в кадрі яких присутні сувеніри від AXOR.

Отже, ми підготували для вас новий конкурс і нові призи! Діліться яскравими моментами вашого життя цього літа і вигравайте спортивну термопляшку EXTREMUM або інші призи від AXOR.

Що потрібно для участі:
1. Бути підписаним на сторінку @axor_live в Instagram.
2. Розмістити в мережі Instagram фото з подорожі або відпочинку з хештегом #axortravel і зазначенням сторінки @axor_live. У кадрі фото повинен бути присутнім логотип AXOR!
3. У коментарях до новини про конкурс на сторінці @axor_live поставити «+» — на знак участі у конкурсі, і через @ відзначити одного або декілька друзів.

Визначення переможців:
Розіграш буде проходити щотижня серед усіх нових учасників за допомогою системи random.org. А за підсумком літа виберемо найактивнішого учасника, який розмістив найбільшу кількість фотографій на задану тему з хештегом #axortravel.

Призи:
● Щотижневий приз - спортивна термопляшка EXTREMUM, 425 мл.
Наша нова фірмова спортивна термопляшка складається з двох колб: внутрішньої - з нержавіючої сталі і зовнішньої - з прозорого міцного пластику. Завдяки своїй унікальній конструкції ця кружка прекрасно підійде для освіжаючих напоїв влітку, зберігаючи їх прохолоду, а також збереже тепло чаю або кави в холодну пору року.

● Приз за активну участь - фірмова футболка поло і кепка AXOR.

Конкурс проходить в Instagram з 1 липня по 31 серпня 2019 року.
Більше фотографій - більше шансів виграти в щотижневих розіграшах!

Всім удачі!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Ідентифікатор: 20418