Автоматичний блокіратор вікон - новинка від заводу АКПЕН

Автоматичний блокіратор вікон - новинка від заводу АКПЕН

Віконний ринок досяг певного балансу в плані випуску стандартної фурнітури, яка використовується в більшості конструкцій. У зв'язку з цим багато з заводів-виробників активно працюють над пошуком варіантів інтеграції в віконно-дверну фурнітуру елементів смарт-управління та аналогічних модулів.

Окремим сегментом тут виступає ніша систем безпеки, в яку входять, як елементи активного, так і пасивного захисту вікон.

Практично у кожного з іменитих брендів віконно-дверної фурнітури є цілий спектр елементів, які дозволяють замовнику забезпечити додатковий захист будинку.

Завод Акпен не є винятком в цьому питанні й також пропонує у своїй товарній лінійці базові засоби захисту вікон від злому.

У листопаді 2018 року конструктори Акпен розробили і запустили у виробництво блокіратор нового типу. Даний механізм забезпечує максимальний захист від несанкціонованого відкриття стулки вікна, як в закритому положенні, так і в режимі «провітрювання». Елемент одночасно може використовуватися, як захист від самостійного відкриття вікна маленькими дітьми.

Новий блокіратор має потужну систему кріплення на віконної / дверної конструкції і практично повністю виключає її розкриття зовні (без пошкодження склопакета).

Конструкція блокіратора Акпен є ексклюзивною розробкою, що підтверджено відповідним патентом.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
Ідентифікатор: 19931
Алюмінієві профілі Profilco