18-22 лютого в Києві стартував унікальний для України курс з підготовки сертифікованих проектувальників пасивного будинку
REHAU GENEO PHZ

18-22 лютого в Києві стартував унікальний для України курс з підготовки сертифікованих проектувальників пасивного будинку

Організаторами курсу виступили Projekt Passivhaus Ukraine / Проект пасивний будинок Україна в партнерстві з NEOACRE premium construction та Nzeb Hub. У якості інформаційного партнера запрошено і компанію REHAU.

Інтенсив від німецьких спікерів з унікальною кваліфікацією в галузі пасивного будівництва розрахований переважно на архітекторів, інженерів та енергоконсультантів. Втім він буде цікавий будь-якому спеціалісту, задіяному в сфері енергозберігаючого будівництва.

В програмі: знайомство з особливостями проектування будинків типу passive house, робота з додатком для проектних розрахунків та складанню енергобалансу РНРР, і що особливо корисно, нюанси реалізації подібних проектів в умовах недостатньо розвинутої галузі.
На прохання організаторів, власні рішення для пасивного будівництва представить і компанія REHAU. В нашому портфелі вже є один спільний проект за участю п. Ламмаєра – Passive house конференція для Партнерів REHAU. Тоді п. Ламмаєр тільки говорив про потреби та перспективи підготовки фахівців пасивного будівництва в Україні, а сьогодні ми отримали можливість долучитись до реалізації цього унікального проекту і презентувати не тільки вузькоспецифічні сертифіковані системи, як от REHAU GENEO PHZ, а й такі, що навіть в стандартному виконанні з відповідним енергозберігаючим склопакетом дозволяють виготовляти вікна, що відповідають вимогам пасивних та енергоекономних будинків – REHAU SYNEGO та REHAU GENEO.

Детальну інформацію можна знайти на сайті організаторів курсу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 20110
Алюмінієві профілі Profilco