Новинка: Система зовнішнього відкривання від VORNE

Новинка: Система зовнішнього відкривання від VORNE

Eurasia Window 2019
У цьому році на виставці в Стамбулі EURASIA WINDOW FAIR 2019 VORNE представила новинку — фрикційні ножиці. Вони використовуються для вікон зовнішнього відкривання і працюють з рухом стулки за принципом тертя. Фрикційні ножиці — це свого роду приховані петлі, які мають практичну функцію кріплення, а також довговічні з високою вантажопідйомністю. Вони мають 30 000 циклів відкривання і незамінні в сучасному місті. Слід надавати перевагу для зовнішнього скління багатоповерхових будівель.
Діапазон застосування системи:

Вага стулки до 130 кг в алюмінієвих системах. Стулки висотою 2000 мм і шириною 2000 мм.

У системах ПВХ для стулок заввишки до 1200 мм, шириною до 1200 мм і вантажопідйомністю 35 кг.

У системі VORNE зовнішнього відкривання за допомогою регулювання може бути збільшений або зменшений притиск деталей ножиць в залежності від ваги стулки. Це дозволяє вікнам відкриватися і закриватися в потрібному положенні. Vorne також представила додаткову ергономічну віконну ручку з фрикційним важелем, яка розроблена спеціально для системи зовнішнього відкривання. Вона дозволяє користувачеві легко утримувати її і з найменшими зусиллями користуватися системою. Блокування здійснюється проводитися за допомогою ручки.
VORNE - сьогодні ми проектуємо завтра!

VORNE - це виробництво світового рівня з передовими технологіями. Ми пропонуємо інноваційні рішення для вікон і дверей, а також приділяємо особливу увагу потребам своїх клієнтів, стежимо за галузевими інноваціями і завжди ставимо перед собою нові цілі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 461 XX XX +380 67 461 4938
Ідентифікатор: 20319
Алюмінієві профілі Profilco