Новинка! Система прихованих петель від Vorne

Новинка! Система прихованих петель від Vorne

Віконна фурнітура визначає спосіб і напрямок відкривання стулок, зручність користування вікном. Від якості петель і замикаючих пристроїв залежить довговічність конструкції, її герметичність і стійкість до злому. Однак у сучасному дизайні інтер'єру велика увага приділяється також оформленню вікон і віконних прорізів. У зв'язку з цим постійно вдосконалюється дизайн деталей фурнітури пластикового вікна.
Компанія VORNE представляє систему прихованих петель, які відрізняються рядом переваг:
- Оригінальний дизайн. Вікно виглядає більш лаконічно і гармонійно завдяки тому, що віконні петлі приховані. Елементи прихованих петель вбудовані в фальц стулки, тому зовсім не видно з лицьового боку.
- Додаткові можливості. Відсутність видимих ​​петель на пластикових вікнах дозволяє з легкістю встановити жалюзі або ролети. При відкритті стулка зміщується до центру від площини вікна, надаючи вільне місце для керуючих елементів ролетів.
- Безпека. Обмежувач повороту на 90 градусів захищає від раптового закриття, а блокувач-мікроліфт запобігає відкиданню стулки поворотно-відкидного вікна з відкритого положення. Петлі, приховані в профілі, забезпечують додатковий захист від злому. Захисні цапфи розташовані на верхній частині рами і регулювання притиску стулки до рами знаходиться у верхніх ножицях - ідеально підходить для захисту житлових приміщень. Захисні грибоподібні цапфи системи Vorne забезпечують безпеку на високому рівні, тому що механізм має кращу стійкість до механічних впливів.
- Покращений теплозахист. Так як петлі вбудовані всередину конструкції, гумове ущільнення вікна залишається замкнутим, тому петлі не можуть пропускати вуличне повітря в районі петель і в місцях провисання стулки, що запобігає протягу.
- Чудова герметичність. Приховані петлі VORNE забезпечують можливість додаткового притиску стулок.
• Кут відкриття до 100 градусів забезпечується широкий кут огляду. Вантажопідйомність до 100 кг. Система прихованих петель VORNE застосовна до профілів як з ПВХ так і з деревини і алюмінію (16 мм)
• Діапазон застосування:
Ширина: 375-1350 мм
Висота: 380-2400 мм
• Макс. вага стулки: 130 кг з комбінаціями петель
• Для використання з 9 і 13 системами
• Висота наплаву 18 і 20 мм
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 461 XX XX +380 67 461 4938
Ідентифікатор: 20178