REHAU GENEO RAU-FIPRO X відтепер відповідає групі горючості Г2
REHAU
Профільна система REHAU GENEO RAU-FIPRO X отримала Сертифікат відповідності групі горючості Г2

REHAU GENEO RAU-FIPRO X відтепер відповідає групі горючості Г2

Нова формула REHAU RAU-FIPRO X буквально пройшла випробування вогнем.

За результатами досліджень "УкрцентрСЕПРОбуд", проведених в рамках добровільної сертифікації, сучасне покоління профілів REHAU GENEO (клас А) за новою формулою REHAU RAU-FIPRO X отримало групу горючості Г2! Таких високих показників вдалось досягти завдяки суттєвому збільшенню вмісту скловолокна в рецептурі RAU-FIPRO X. Для порівняння, в традиційних ПВХ-системах отримання таких показників без застосування спеціальних добавок неможливо.

Результати випробувань затверджено Сертифікатом відповідності, що відтепер офіційно дозволяє застосування системи GENEO RAU-FIPRO X на об’єктах з підвищеними вимогами до пожежної безпеки.

Для довідки: RAU-FIPRO X – вдосконалена запатентована рецептура REHAU RAU-FIPRO для виробництва ПВХ-профілів, посилених скловолокном в самій структурі профілю. Вперше матеріал був розроблений для авіагалузі, але згодом адаптований і успішно використаний в автомобілебудуванні, а з 2008 року у віконній індустрії. Наразі формула використовується для виготовлення віконних профілів преміального класу, які дозволяють долати обмеження в розмірах і навантаженнях, не втрачаючи у зламобезпеці і полегшуючи процес транспортування та монтажу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 20483