Компетенції Rehau для фахівців Фонду Енергоефективності
REHAU
Енергоефективні вікна REHAU

Компетенції Rehau для фахівців Фонду Енергоефективності

Нарешті розпочався прийом заявок від ОСББ до участі в першій програмі Фонду Енергоефективності «Енергодом», що реалізується за підтримки міжнародної фінансової корпорації IFC, GIZ та програми розвитку ООН.

Старту програми передувала кропітка робота по створенню чітких критеріїв енергоефективності, контролю якості робіт, розробки нормативної документації і підготовці фахівців та верифікаторів проектів. Зокрема, до навчання останніх долучилась і компанія REHAU, підготувавши наприкінці серпня ексклюзивний семінар-воркшоп у навчальному центрі Академія REHAU.

Спікери – технічні фахівці бізнес-напряму Рішення для Віконної індустрії – детально розглянули нормативну базу, що регламентує проектування, можливості світлопрозорих конструкцій і вимоги до монтажу. На завершення слухачів запросили до Демонстраційно-технологічного центру REHAU познайомитись із сучасною технологією виробництва вікон і реальними випробуваннями вікон REHAU на повітропроникність та вологонепроникність.

Учасники семінару підкреслили важливість отриманих знань, адже за статистикою саме заходи з заміни старих вікон та дверей залишаються найпопулярнішими при проведенні енергомодернізацїї багатоповерхових будинків. За новою програмою отримати компенсацію можна лише чітко виконавши умови і рекомендації енергоаудиту та дотримуючись існуючих будівельних норм і правил, тому отримані компетенції допоможуть фахівцям в реалізації перших «пілотних» проектів, а власникам дозволять максимально ефективно використати власні ресурси.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 20529
vikna.ua