Навчайтесь разом з Академією REHAU

Навчайтесь разом з Академією REHAU

Навчальний процес в Академії REHAU у самому розпалі, адже ми намагаємось завчасно підготувати наших партнерів до старту весняного будівельного сезону і нових викликів ринку.
За традицією першими у розкладі стали індивідуальні програми для компаній-партнерів:
7.02 практичними порадами з проєктування з працівниками ПП Алнат (м. Київ) та її дилерами ділився інженер відділу прикладної техніки Олександр Манченко. Розпочати навчання саме з цього курсу вирішили не випадково, адже за словами власника компанії О.Полегенького, «на сьогоднішній день ця тема є дуже актуальною та цікавою, оскільки складні конструкції набувають популярності серед наших клієнтів»
13-14.02 відбулись тренінги для персоналу Компанії «Фабрика якісних вікон Болена» (м. Чернівці). «Продажі по телефону» від Тетяни Бойко та «Аргументація ІІ для продавців» від Олександра Пономарчука допомогли боленівцям «прокачати» навички спілкування з клієнтами та оновити знання з презентації продуктів та послуг.
18-19.02 естафету перейняли ТМ «КОРСА» (м. Вінниця) та ТОВ СВІТЕП (м. Дніпро), визначивши пріоритетним для початку сезону навчання з «Монтажу віконних та дверних конструкцій». І судячи з відгуків монтажників, відпрацювати проблеми, з якими найчастіше стикаються на об’єктах, ніколи не виявляється зайвим. Детально пройшлись по ключових етапах та сучасних матеріалах для виконання монтажу, чому з’являється конденсат на енергоефективних вікнах та ін. До прикладу, Євген Мазюк, монтажник з компанії ФОП Смелянцев (м. Кропивницький), отримав для себе відповіді, як компетентно пояснити клієнту причини появи конденсату і як в принципі його уникнути.
Зі свого боку хочемо подякувати Партнерам за системний підхід до навчання своїх працівників і співпрацю у вирішенні організаційних питань на виїзних семінарах. Залишається лише побажати успішного застосування отриманих знань на практиці і побільше задоволених клієнтів.
А для тих, хто тільки планує підвищення кваліфікації персоналу, нагадуємо, що на сайті вже можна знайти актуальний розклад Семінарів за напрямком "Рішення для Віконної Індустрії" і подати он-лайн заявку.
До речі, багато корисних порад від спікерів Академії REHAU Ви також зможете знайти на YouTube каналі REHAU. За останні роки там назбиралось чимало цікавих відео, а цього місяця стартував новий проєкт – «Віконна Абетка» з Олександром Манченком.
Навчайтесь разом з REHAU і діліться знаннями з друзями)
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 20805