Монтаж за ДСТУ: «Вікна-Стар» підтвердили готовність встановлювати вікна відповідно до норм
Фото: OKNA.ua

Монтаж за ДСТУ: «Вікна-Стар» підтвердили готовність встановлювати вікна відповідно до норм

«Вікна-Стар» першими отримали свідоцтво, що підтверджує готовність компанії встановлювати вікна, двері та складні конструкції відповідно до державних стандартів України (ДСТУ). 25 квітня 2020 року Андрій Лесьо, засновник і СЕО OKNA.ua, та Олексій Бубнов, виконавчий директор «Асоціації учасників ринку вікон та фасадів» (АУРОФ), урочисто вручили свідоцтво та етикетки «Монтаж» комерційному директору «Вікна-Стар» Михайлу Орленко. Перші етикетки були наліплені на демонстраційні конструкції в офісі компанії.

Цьому передувало навчання за всеукраїнською програмою «Якісний монтаж», розробленою експертами АУРОФ. Отримані знання підтверджені іспитами. Це зафіксовано у свідоцтві, яке дійсне до квітня 2022 року включно. Сертифікат затверджено особистими підписами директора платформи OKNA.ua Андрія Лесьо та виконавчого директора АУРОФ Олексія Бубнова.

Тепер компанія «Вікна-Стар» має можливість маркувати свою продукцію етикеткою «Монтаж», яку розробила спеціалізована платформою OKNA.ua у співпраці з Асоціацією. Для компаній це потужний маркетинговий інструмент виділення продукції й послуг в інтернеті та салонах, а для покупців — спрощення вибору.

Читайте ще: Перше Свідоцтво участі у проєкті з постачання ліцензійних систем захисту отримала компанія «Вікна-Стар»

OKNA.ua розглядає проєкт етикетки «Монтаж» як соціальну відповідальність бізнесу перед споживачами та суспільством та підвищення рівня енергоефективності. І запрошує відповідальних компаній приєднатися.

Продавцям і монтажним компаніям вікон та дверей для отримання етикетки «Монтаж» із рівнями «Базовий» та «Ремонт» потрібно лише поставити відповідні галочки в обліковому запису. Оскільки такі роботи не потребують підтвердження сертифікатом.
Для підтвердження кваліфікації в більш складних роботах необхідно спершу скласти теоретичні та практичні іспити в центрах підготовки. Наприклад, стати учасником програми «Якісний монтаж». Або надати відповідні діючі сертифікати в OKNA.ua на пошту info@ okna.ua або через сторінку https://okna.ua/oknaua
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 20975