ТОВ ГВФ-Буд долучився до перебудови Олександрівської лікарні

ТОВ ГВФ-Буд долучився до перебудови Олександрівської лікарні

Місяць тому перед країною постали нові виклики, серед яких і негайне переобладнання та перепрофілювання медичних закладів під потреби сьогодення.

Одними із перших, хто прийняв на себе навантаження, стала Олександрівська лікарня м. Києва. Поки медики відпрацьовували нові алгоритми роботи, в 7-му корпусі розпочалась перебудова приміщень під потреби інфекційного відділення. Серед основних завдань було встановлення перегородок і дверних конструкцій загальною площею 256 кв.м. для розподілення чистих і брудних зон та організації санітарно-пропускних приміщень. Висота засклення в середньому складала 4300 мм, а терміни – на вчора. В таких надзвичайних умовах шукали найнадійнішого підрядника, і врешті довірили справу ТОВ ГВФ-Буд, Авторизованому Партнеру REHAU.

Оскільки для медичних закладів застосовуються підвищені вимоги щодо екологічності та безпеки матеріалів, для виготовлення конструкцій було обрано профільні системи REHAU. Їх використання дозволено в тому числі в начальних закладах, будівлях мікробіологічної та фармакологічної промисловості, що підтверджено висновком державної санітарно-гігієнічної експертизи. Під час проєктування перегородок також було передбачено організацію безбар’єрного простору для вільного транспортування пацієнтів.

Трохи більше ніж за тиждень оновлений 7 корпус Олександрівської лікарні вже приймав на лікування близько 100 пацієнтів.

Ми не сумнівались, що наш Партнер, ТОВ ГВФ-Буд, впорається з будь-яким викликом, але цього разу він навіть встановив власний рекорд – від запуску до вивозу на об’єкт конструкцій двох перегородок пройшло лише 24 години!

Дякуємо Партнере, що своїм професіоналізмом долучився до спільної справи – захисту здоров’я країни.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 20980