Монтаж вікон і дверей за ДСТУ тепер доступний в Чернігові
Фото: OKNA.ua

Монтаж вікон і дверей за ДСТУ тепер доступний в Чернігові

30 травня компанія «Козак Про» одержала відразу два свідоцтва, які підтверджують кваліфікацію своїх співробітників. Свідоцтво про використання етикетки монтажу OKNA.ua вручили виконавчий директор Асоціації учасників ринку вікон і фасадів (АУРВФ) Олексій Бубнов і CEO OKNA.ua Андрій Лесьо. Одночасно з цим було вручено Свідоцтво АУРВФ, що підтверджує рівень кваліфікації.

Козак Про підтвердив право використовувати етикетку з рівнями «Монтаж за ДСТУ», «Складний монтаж», «Ремонт монтажного шва».

Тепер покупці скоротять час на пошуки виконавців із відповідною кваліфікацією. Дефіциту послуг щодо установки вікон і дверей за державними стандартами (ДСТУ) в Україні стало трохи менше. На цей раз у Чернігові.

Якщо вікна, відповідно до вимог норм і стандартів, можна замовити, то з установкою у відповідності зі стандартами ситуація складніша.
Якісний монтаж, якщо під цим мається на увазі установка відповідно до стандартів, поки що може виконати лише кілька компаній у країні, котрі одержали підтвердження кваліфікації. Хоча в прайс-листі практично в кожного продавця вікон є така позиція.

На що впливає монтаж?
  1. Енергоефективність. З часом, через природні деформацій у разі звичайного монтажу (не у відповідності з ДСТУ) з'являються щілини, через які надходить неконтрольована кількість повітря і збільшуються витрати на опалення.
  2. Здоров'я. Поява холодних зон у разі звичайного монтажу може призвести до появи грибків на укосах. Таке житло вважається нездоровим і скорочує тривалість життя жителів тим більше, чим довше в ньому живуть дорослі й діти. У хворих будинках проживає 1 з 3-х дітей у ЄC (Marjolaine Meynier-Millefert, Vice President Global Stakeholder Communications & Sustainability). В Україні ситуація набагато гірша, і велика частина відповідальності за здорове житла лягає на віконні компанії.

Тому підготовка фахівців, використання монтажних матеріалів, контроль якості, використання етикетки монтажу OKNA.ua є проявом турботи про клієнта — покупця вікон і дверей. Турбота про здоров'я майбутніх поколінь.

Уважні і вимогливі замовники тепер можуть вибирати компанії за рівнем кваліфікації монтажників за етикеткою монтажу OKNA.ua в каталозі компаній.

Для довідки:
За травень 2020 року цей розділ OKNA.ua відвідало 47 тисяч осіб (Google Analytics). Тепер для відвідувачів став доступний і фільтр за рівнем монтажу.


Право використовувати етикетки монтажу OKNA.ua компанія одержала безкоштовно.
Питання та відповіді щодо Етикетки монтажу OKNA.ua.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 21034