«Профігруп Україна» розширює асортимент товарів

«Профігруп Україна» розширює асортимент товарів

Шановні партнери,
компанія «Профігруп Україна» постійно розширює й удосконалює асортимент товарів з урахуванням потреб та вподобань наших клієнтів. З радістю повідомляємо Вам, що ми виходимо на ринок віконної фурнітури з новими продуктами від німецького виробника Roto Frank Holding AG.
ТМ ROTO®
Виробник: Roto Frank Holding AG
Країна-виробник: Німеччина
Фірму ROTO було засновано у 1935 році Вільхельмом Франком (Wilhelm Frank) - винахідником першого у світі віконного приладу, завдяки якому стулки могли не лише відкриватись, але й ухилятись для провітрювання. Винахід поворотно-ухильного механізму здійснив справжній технологічний прорив у сфері виробництва вікон.
В основу назви фірми було покладено принцип, завдяки котрому забезпечуються всі функції управління віконною стулкою. Цей принцип полягає в обертанні по колу запірних елементів ROtation TOtal. Згодом до назви було приєднано прізвище її засновника.
На сьогодні Roto Frank Holding AG - найбільша транснаціональна компанія в сфері виробництва фурнітури для дерев'яних, пластикових і алюмінієвих вікон та дверей, штаб-квартира котрої знаходиться в м Ляйнфельден-Ехтердінген, Німеччина.
До складу холдингу входять 18 виробничих підприємств у Німеччині, Австрії, Франції, Словенії, Угорщини, Польщі, Китаю, Росії, Бразилії, Канади, США та понад 40 торгівельних підрозділів по всьому світу.
Ім'я ROTO у всьому світі асоціюється з постійними інноваціями у віконній галузі, індивідуально підібраними рішеннями, котрі підвищують функціональність та незмінною німецькою надійністю. Будучи власником понад 4000 технічних патентів ROTO створює продукти, котрі поєднують в собі безпеку, енергоефективність та комфорт, створюючи реальні "внутрішні цінності".
Як технологічний новатор компанія Roto розробляє інтелектуальні рішення для своїх продуктів, які відрізняються високоточним технічним оснащенням і тривалим терміном експлуатації.
Традиційно Roto розвиває два виробничих напрямки – будівельна фурнітура та будівельні конструкції.
Перший напрямок включає в себе:
- фурнітуру для вікон та дверей з дерева, ПВХ та алюмінію, багатозапірні замки та петлі для вхідних дверей, фурнітуру для зсувних систем, ручки та дверні гарнітури, термоізольовані пороги та аксесуари для них, замкові циліндри, системи управління та контролю.
Другий напрямок включає в себе: мансардні вікна та аксесуари для них, дахові люки, горищні сходи, сонячні та теплові колектори.
Слідкуйте за нашими новинами! У нас ще багато цікавого!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 3245 3 XX XX +380 3245 39416
+380 3245 3 XX XX +380 50 430 8202
+380 3245 3 XX XX +380 3245 39416
Ідентифікатор: 21115