Посол Німеччини в Україні пані Анка Фельдгузен відвідала український офіс REHAU
REHAU

Посол Німеччини в Україні пані Анка Фельдгузен відвідала український офіс REHAU

Знайомство з німецьким бізнесом в Україні.

14 липня український офіс REHAU зустрічав поважних гостей. Познайомитись з німецьким бізнесом в Україні завітала Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні (м. Київ) пані Анка Фельдгузен.

Зустріч відбулась у неформальному колі за участю Генерального директора компанії Федора Омелінського, фінансового та адміністративного директора регіону Польща/Україна/Балтійські країни/Фінляндія/Молдова Михайла Вергуненка та керівників бізнес-дивізіонів: директора з маркетингу та збуту бізнес-напряму Рішення для Віконної індустрії в країнах Південно-Східної Європи Ігоря Бінковського, директора з продажів бізнес-напряму Рішення для Віконної індустрії Олега Бондаренка, директора з маркетингу та збуту бізнес-напряму Інженерні мережі Максима Солоненка, керівника відділу меблевих комплектуючих Анни Фішман.

Після привітання та знайомства з колективом менеджменту Федір Омелінський коротко презентував історію та цікаві факти про REHAU у світі та Україні, звернувши увагу як невеликий сімейний бізнес перетворився на провідного постачальника продуктів на основі полімерів. Сьогодні REHAU – це інтернаціональна компанія, яка пропонує системні рішення для будівництва, індустрії та автомобілебудування і представлена на всіх континентах. Наш девіз «Прискорюємо прогрес, покращуємо життя» демонструє незмінну готовність компанії розширювати можливості для бізнесу і пропонувати рішення для будь-яких викликів ринку, зберігаючи при цьому свою соціальну та
екологічну відповідальність.

В Україні компанія REHAU представлена з 1997 року 4-ма бізнес-напрямами: Рішення для Віконної Індустрії, Внутрішні інженерні мережі, Меблеві рішення та Рішення для Індустрії.

Представити діяльність та продукти напряму Window Solutions взяв слово Ігор Бінковський, директор з маркетингу та збуту бізнес-напряму Рішення для Віконної індустрії в країнах Південно-Східної Європи з командою, серед яких були: директор з продажів Олег Бондаренко, заступник директора з міжнародних проектів Олексій Біленко, керівник технічного відділу Володимир Мудрак та спеціалісти з маркетингу Євгенія Лиходовська та Ірина Цибенко. І. Бінковський – один з тих, хто розпочинав роботу ще першого офісу в Україні, а сьогодні очолює діяльність дивізіону в країнах Південно-Східної Європи. Він розказав пані Послу про особливості та складові віконного бізнесу, унікальну підтримку, яку сьогодні надає команда дивізіону локальним партнерам, представив інноваційні продукти напрямку, які буквально перетворюють звичайні вікна у технологічні smart-продукти. Із гордістю Ігор презентував досягнення напрямку: це і галерея поважних нагород, і чисельні подяки за участь у соціальних проектах, і власний Навчально-Демонстраційний центр Академія REHAU, керівником якого є Володимир Мудрак, де тільки за віконним напрямком пройшло навчання майже 23 тис. слухачів. Несподіваним для пані Посла стало запрошення до Виробничо-дослідницької Лабораторії REHAU на реальні випробування віконної конструкції. А ось її враження від побаченого вкотре довели, що в Україні компанія дотримується виключно європейських стандартів.
Пані Анка Фельдгузен: «Коли мені показали, як відбувається перевірка якості вікон, то це дійсно як в Німеччині!»

Далі за програмою зустрічі відбулось знайомство з діяльністю команди REHAU в секторі енергоефективності. Заступник директора з міжнародних проектів Олексій Біленко презентував співпрацю з органами державної влади в напрямку удосконалення будівельних стандартів та адаптації до законодавства ЄС, консультування та навчання, роботу з міжнародними проектами технічної допомоги, активну учать у проектах товариства GiZ та агенції USAID, роботу в комітеті Німецько-Української промислово-торговельної палати «Будівельна галузь та енергоефективність». Загалом з 2012 року за участю експертів REHAU було реалізовано понад 800 заходів, присвячених темі «Енергоефективність».

Здобутками бізнес-напряму Інженерні мережі поділився директор з маркетингу та збуту Максим Солоненко. Він презентував основну продукцію відділу, а також новинки: систему контролю споживання води RE.GUARD та систему регулювання кімнатної температури NEA SMART 2.0. Крім того, було обговорено перспективний проект з корпоративної соціальної відповідальності – відновлення Підгорецького замку на Львівщині. Як представник будівельного сектору REHAU в 2021 році планує підтримати пам’ятку архітектури та культурної спадщини України, Підгороцький замок. Основна мета – привернути увагу до питання реконструкції шедеврів української архітектури, сформувати в українського населення повагу до культурної спадщини України та гордість за наші витвори мистецтва, а також допомогти замку відновити його велич і красу, вивести його на світовий рівень визнання та популяризації.

Керівник відділу меблевих комплектуючих Анна Фішман презентувала досягнення власного дивізіону. Завдяки злагодженій роботі команди напряму REHAU сьогодні є одним з лідерів в Україні серед постачальників меблевих окрайків та плит для фасадів в преміум сегменті.

На завершення гостей запросили до фуршету, де всі учасники зустрічі мали змогу поспілкуватися в неформальній обстановці, обговорити актуальні питання та поділитись враженнями.
Своїми враженнями поділилась і пані Посол:
«Я залюбки відвідала компанію REHAU. Я давно знаю, що вона працює тут в Україні, зокрема, в Києві. Коли я їду в Одесу, я завжди бачу оновлений будинок офісу. Але цього разу вирішила скористатися вільним часом і приїхати сюди, щоб детальніше дізнатись про діяльність компанії в Україні, як вона розвивалась, які є перспективи на майбутнє.

Ця зустріч мене дійсно вразила. Я стою тут, а мені здається, що я десь в офісному будинку в Німеччині. А ще мені дуже подобається, що українські спеціалісти можуть отримати у вас таке достойне навчання і зрештою працювати на інших ринках».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 21143
Алюмінієві профілі Profilco