Представник OKNA.ua увійшов до складу Консультативної ради «Фонду енергоефективності»
OKNA.ua

Представник OKNA.ua увійшов до складу Консультативної ради «Фонду енергоефективності»

Наприкінці серпня «Фонд енергоефективності» затвердив склад Консультативної ради. Було залучено 30 експертів та представників громадських організацій (pdf). Керівництво Фонду вирішило включити до дорадчого органу делегата ТОВ «Архітектурна майстерня Екодар» та СЕО платформи OKNA.ua — Андрія Лесьо.

Як зазначила директорка Фонду енергоефективності Юлія Головатюк-Унгуряну: «При відборі фахівців до складу Консультативної ради перевага надавалася особам, які мають більший досвід роботи у сфері енергоефективності і вже можуть презентувати реальні результати діяльності».

Метою «Фонду енергоефективності» є підтримка та стимулювання заходів щодо підвищення енергоефективності будівель в Україні. Представники Консультативної ради на регулярних засіданнях розглядають ініціативи Фонду, аналізують ситуацію та вносять пропонування щодо усунення перешкод енергетичній модернізації будівель.
Консультативна рада має повноваження розробляти пропозиції щодо запровадження кращих міжнародних практик у сфері енергоефективності.

Для підвищення ефективності роботи Фонду просимо надсилати побажання в OKNA.ua або особистим повідомленням через www.facebook.com/andriy.lesio

Читайте ще: Фонд енергоефективності спростив процедуру подання заявок у Програмі «Енергодім»

Консультативна рада обрана на два роки, тобто до серпня 2022 року.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 21208