REHAU увійшла до 50 світових лідерів сталого екологічного розвитку та збереження клімату
REHAU

REHAU увійшла до 50 світових лідерів сталого екологічного розвитку та збереження клімату

Ми завжди декларуємо, що екологічна відповідальність – це основа нашого бізнесу. Компанія не тільки послідовно розвиває і поглиблює власну стратегію сталого розвитку, а й активно долучається до міжнародних проектів. Нещодавно група REHAU приєдналась до Глобального договору ООН, який передбачає дотримання високих стандартів корпоративного управління, трудових відносин, захисту довкілля тощо. А сьогодні компанія увійшла до «50-ти світових лідерів сталого екологічного розвитку та збереження клімату», чергової ініціативи Організації Об’єднаних Націй.
Проект «50 Sustainability&Climate Leaders» закликає провідні компанії світу продемонструвати міжнародній аудиторії на спеціально створеній платформі власні шляхи ефективного запровадження принципів сталого розвитку на своїх виробництвах та поділитись досягненнями в запобіганні негативним наслідкам кліматичних змін.
«REHAU – сімейна компанія, яка мислить в довгостроковій перспективі і завжди приймає рішення в інтересах майбутніх поколінь», – ділиться Вільям Крістенсен, голова правління REHAU Group. – «Бути визнаним одним з «50 світових лідерів сталого екологічного розвитку та збереження клімату» є великим стимулом для наших 20 000 співробітників намагатися досягти ще кращих показників. Нашою метою завжди було лідерство у впровадженні замкненого циклу виробництва».
Відповідальне ставлення до ресурсів, довговічні та інноваційні матеріали, ретельно продумані інвестиції – це частина нашої ДНК. Запровадження 100% замкненого циклу виробництва, а саме використання рецикльованих матеріалів власної марки EcoPulse у виробництві віконних профільних систем допомагає нам заощадити до 88% шкідливих для довкілля викидів CO2 у порівнянні з використанням первинної сировини. Це 97 000 тон щорічно і еквівалентно потужності лісу з 7 800 000 дерев. А до 2025 року компанія REHAU планує збільшити використання рецикльованих матеріалів на 15% і зменшити шкідливі викиди ще на 30%.
Інвестування в утилізаційні потужності та мережі збору вікон по всій Європі для подальшої переробки їх на високоякісний гранулят дозволяє компанії зменшити кількість відходів, а ще таким чином створити додаткові робочі місця.
Що означає для REHAU бути лідером з питань сталого екологічного розвитку та збереження клімату і брати на себе відповідальність перед людством та довкіллям – дивіться у нашому корпоративному відеозвіті
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 21211