Вітаємо з Різдвом та Новим роком!
OKNA.ua

Вітаємо з Різдвом та Новим роком!

У дивовижний 2020 рік, такий не схожий на попередній, ви пережили чудові моменти. І зараз є прекрасна нагода оцінити все хороше, що дав минулий рік.
Кожне завершення знаменує новий початок. Зберігайте свій дух і рішучість непорушними і ви досягнете всього, що забажаєте.

Нехай новий рік принесе у ваше життя нове щастя, нові цілі, нові досягнення та багато нових натхнень. Роблячи щось особливе, створюючи новий простір для життя та праці, що має менший вплив на навколишнє середовище, ми завжди вдосконалюємо наш світ.

В кризові моменти підвищення ефективності роботи компаній є чи не найголовніше завдання. Для поліпшення роботи віконних компаній у 2020 році спеціалізована платформа OKNA.ua разом із партнерами надала нові інструменти і можливості та вдосконалила робочі.

  • Етикетка «Енергоефективність вікна» (оновлена)
Надпотужний інструмент, що допомагає продавати дорогі, насправді енергоефективні вікна.
  • Все більше компаній використовують етикетку «Зламостійкості», яка підтверджує клас зламостійкості вікон та дверей від незалежного джерела
Етикетка «Зламостійкості» — потужний маркетинговий інструмент для компаній, що пропонують якісні зламостійкі вікна та двері. А покупцям легко порівнювати, ідентифікувати та перевіряти продукцію з етикеткою Зламостійкості OKNA.ua. І цей рік показав, що покупців, для яких безпека важлива, стає багато.
  • Свідоцтва стабільності роботи компанії та тривалості співпраці з платформою OKNA.ua
Покупці вікон хочуть купляти у надійних компаній, що давно зарекомендували себе на ринку. Компанії, які присутні на платформі 1-3-5-10-15 років, отримали відзнаки OKNA.ua. Простий інструмент формування довіри у покупців. Віджет свідоцтва може використовуватись не тільки на сторінці компанії на платформі OKNA.ua, але і на інших сайтах.
  • Нагороди Customer Awards 2020 («Вибір споживачів 2020»)
Ще один новий шлях формування довіри для нових покупців.
  • Етикетка «Монтаж»
Вирізняє компанії що мають підтверджений підготовлений персонал та матеріальну базу до монтажу за ДСТУ, монтажу зламостійких конструкцій RC2.
  • Запуск сервісу «Сертифікати для авторизованих партнерів»
Теж для формування довіри у клієнтів. Дозволяє авторизованому партнеру бренда самостійно надрукувати сертифікат для презентації в офісі, салонах та торгових точках. А брендам легко підтримувати дилерів та інсталяторів.
  • Telegram-бот @OknaUaBot для отримання повідомлень щодо замовлень
Оперативно повідомляє про замовлення вікон.

Також були вдосконалені калькулятор Енергоефективності, кабінет для зареєстрованих компаній, статистика, вебсервіс пошти та ще 436 вдосконалень.

Всі ці ініціативи не були би реалізовані без наших дивовижних клієнтів. Висловлюємо їм щиру подяку.

Щасливого і здорового 2021 року для вас і ваших близьких!

Команда OKNA.ua
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 21410
Алюмінієві профілі Profilco