«Вибір року 2020» знову за REHAU!

«Вибір року 2020» знову за REHAU!

Компанія REHAU визнана кращою у номінації «Виробник профільних систем для металопластикових вікон та дверей» в 2020 році!

І ми щасливі додати цю вагому відзнаку до нашої галереї нагород, адже Міжнародний конкурс «Вибір року» вже 20 років досліджує споживацькі уподобання українців і має найвищій рівень довіри серед населення. А ще цінності висновкам додає абсолютна незаангажованість організаторів і виконавців дослідження. До речі, цього разу дослідження проводилось міжнародною маркетинговою компанією Ipsos, третім за величиною дослідницьким агентством в світі.

Також уваги заслуговує і методика визначення переможців, яка передбачає комплексну оцінку висновків різної аудиторії, але найважливішими в загальному результаті залишаються споживацькі вподобання і оцінка експертної ради.

Цього разу 26,5% опитаних споживачів без вагань віддали пальму першості REHAU як кращому постачальнику віконних профілів, а майже половина (45,1%) продемонструвала високий рівень знання марки. Приватний замовник завжди був і залишається нашим головним суддею, адже саме від його знання продукту та досвіду користування залежить фінальний вердикт – обирати нас знову і радити своїм знайомим.

Ми поцікавились, чим же ми завдячуємо такій разючій лояльності українських споживачів. І відповідь виявилась очевидною: надійність та незмінна висока якість – дві основні складові, з якими завжди асоціюються продукти німецького бренду.

До того ж REHAU назвали кращим товаром з точки зору якості 30,1% Експертної ради, а це в першу чергу представники державних органів, що відповідають за стандартизацію і сертифікацію товарів та послуг і як ніхто інший можуть надати професійну оцінку якості. Також до складу експертів було запрошено представників Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Мінрегіонбуду, інтернет-порталу «Столична нерухомість», МОЗ України, Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств та ін. – загалом 197 професіоналів з різних галузей.

Тож ми вважаємо, що наша місія перетворювати життя клієнтів на краще – здійсненна. І ми вдячні всім Партнерам і українській команді REHAU, завдяки яким німецький стандарт якості REAHU стає ближчим і доступнішим для людей в різних куточках країни.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 21449
Алюмінієві профілі Profilco