Salamander створив дизайнерський продукт із вторсировини
Фото: Salamander Industrie-Produkte

Salamander створив дизайнерський продукт із вторсировини

Компанія Salamander розробила преміальну лінію ПВХ-профілів, які на 100% виготовлені з перероблених матеріалів. Greta TM позиціонується як кліматично нейтральний профіль. Для його виробництва використовуються старі вікна, залишки виробництва та зелена електроенергія.

Старі вікна та двері стали корисною сировиною для виробництва. Раніше компанія використовувала перероблений ПВХ (гранульований рециклат) тільки всередині профільної системи. Зовнішні стінки профілю виготовлялися з первинного ПВХ. Нова система використовує лише перероблений ПВХ. Цей матеріал можна повністю переробити до семи разів. Сучасні технології не дозволяють отримати повністю гладкі поверхні з рециклату. Але Salamander максимально використали це. І шорстка подібна до бетону поверхня профілю Greta стала його особливістю. Це надає виробу природної текстури.

Три види покриття профиля Salamander Greta
Фото: Salamander Industrie-Produkte
Варіанти текстури GretaTM


Вікна з GretaTM з вузькими рамами підтримують мінімалістичний тренд у дизайні. Показники теплоізоляції досягають рівня, необхідного для пасивного будинку.
GretaTM також є частиною платформи greenEvolution.

Читайте ще: Schuco випустили широкий профіль з максимальною вогнестійкістю

Salamander працює над тим, щоби стати кліматично нейтральною компанією. Понад 100 років компанія використовує зелену електроенергію з власної гідроелектростанції в Тюркгеймі, Німеччина. І саме ця енергія використовується для виробництва профілю GretaTM, роблячи його кліматично нейтральним продуктом.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 21453