Запускаємо нову лінію з фарбування порошковим і пластичними фарбами

Запускаємо нову лінію з фарбування порошковим і пластичними фарбами

Компанія «Профинвест» пропонує послуги порошкового фарбування та фарбування термопластичними фарбами (полімерне покриття) виробів будь-якої складності та конфігурацій.
У нас одна з найбільших інфрачервоних камер полімеризації в регіоні, що дозволяє фарбувати металеві та алюмінієві вироби довжиною до 7,2 м/п.
Інфрачервоні системи нагріву камер полімеризації забезпечують миттєвий рівномірний нагрів виробів, що дає змогу працювати з термопластичними фарбами. Використовуючи термопластичні фарби ви отримуєте покриття з високим рівнем стійкості до кислот, лужних та нафтопродуктів. Покриття не є гігроскопічним, тому не пропускає через себе кисень, тим самим блокує процес окислення. В свою чергу збільшується зносостійкість покриття, а еластичність досягає 700%, що дає можливість гарантувати якість покриття 50 років та більше.
Температура експлуатації покриття від -60®С до +60®С, при цьому властивості залишаються не змінними. Також слід зазначити, що термопластичне покриття стійке до УФ променів, колір не вигорає, а глянець на поверхні залишається завжди, незважаючи на будь-які природні умови та забезпечує довготривалий захист поверхонь від впливу солі, холоду та сонця, посліду птахів та собак.
Сама велика перевага термопластичного покриття – це те, що воно є ремонтопридатним покриттям. При нагріванні порошок на поверхні виробу переходить у рідку фазу, розтікається, заповнюючи всі пори та щілини, а при застиганні формує полімерне покриття. Цей процес можна повторювати безліч разів: нагрівання - розплавлення; охолодження – затвердіння. Саме ця властивість покриття надає змогу ремонтувати пошкодження без повторного нанесення фарби. За допомогою промислового фену або газового пальника, при повторному нагріванні, подряпини та інші ушкодження сплавляються. Полімерне покриття має неперевершені експлуатаційні якості, що дозволяє використовувати його у великій області застосування, а саме: металеві сходи та перила, огородження, дитячі майданчики та спортивні тренажери, що знаходяться на вулиці, ліхтарі, сміттєві баки, зупинки та будь-які металеві конструкції (меблі, ящики для акумуляторів, електропобутова техніка). При цьому покриття має «Анти-графіті» властивості (захист від вандалізму) – фарба на поверхні не затримується, та змивається звичайною водою. Термопластичне полімерне покриття має сертифікат на контакти з питною водою та харчовими продуктами.
При необхідності додаткової підготовки виробів можливе піскоструминне очищення за додаткову плату.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 432 52 XX XX +380 432 526 206
+380 432 52 XX XX +380 66 592 0331
+380 432 52 XX XX +380 96 239 1029
Ідентифікатор: 21478