Расширение ассортимента: оконный уплотнитель

Расширение ассортимента: оконный уплотнитель

Розширення асортименту: віконні ущільнювачі для віконних систем типу «Rehau», «Salamander», «aluplast», «Veka», «Adopen» (виготовлені з гуми EPDM, чорного кольору).

Головні характеристики, якими повинен володіти хороший ущільнювач, - це стійкість до перепадів температури і впливу вологи, високі теплоізоляційні властивості.

Даний вид ущільнювача виготовляють з етилен пропілен дієнового мономера. Термін експлуатації такого матеріалу може досягати 20 років. Цей ізолюючий матеріал стійкий до атмосферних впливів, практично не тріскається, але потребує догляду для підтримки його властивостей. Є одні з найбільш поширених варіантів ущільнення вікон ПВХ.

Бажано два рази в рік мити вікна і ущільнювач як зовні, так і зсередини.
На чистий ущільнювач бажано нанести спеціальний склад на основі силікону, який зберігає його пластичність. Для цієї мети можна використовувати і звичайний гліцерин, що продається в аптеках.
Не варто мити вікна жирними миючими засобами, щоб не пошкодити структуру прошарку.

Не варто купувати ущільнювач, що перевищує по товщині той, який був встановлений раніше. Всупереч поширеній думці, товстий ущільнювач не допоможе збереженню тепла. Навпаки, додаткова товщина прошарку створює додаткове навантаження на замикаючі елементи в конструкції. Крім того, ущільнювач підвищеної товщини швидше деформується, а значить, термін його служби буде менше.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 98 727 XX XX +380 98 727 3755
+380 98 727 XX XX +380 50 443 7025
Ідентифікатор: 21544
Вікна, двері, балкони REHAU