ViVoTech зробила революцію на ринку ПВХ-конструкцій: універсальний з’єднувач імпосту ViVoTech X
Олександр Бузов

ViVoTech зробила революцію на ринку ПВХ-конструкцій: універсальний з’єднувач імпосту ViVoTech X

Сьогодні ми заявляємо про випуск універсального з'єднувача імпосту, який підходить для всіх профільних систем, будь-якої ширини і марки. Експерти називають це справжньою революцією на ринку ПВХ-конструкцій.

Переглянути сюжет з випуску новин ви можете за посиланням


На думку Дениса Давидова, генерального директора і співвласника компанії ViVoTech, відтепер заводам-переробникам, виробникам СПК більше не доведеться тримати на складі запаси різних з'єднувачів під весь асортимент профільних систем.
Сьогодні ми представляємо універсальний з'єднувач імпосту ViVoTech X. Він підходить під будь-яку профільну систему: від вузької до широкої серії.

На створення універсального з'єднувача пішло майже 5 років з моменту виникнення ідеї. Розробивши 45 з'єднувачів за 3 роки, завдання з розробки ViVoTech X стало справжнім випробуванням для нашого RnD-бюро. Ми навіть створили новий сплав ЦАМу, щоб забезпечити необхідну міцність деталі. Відповідальним за розробку з’єднувача є співзасновник компанії Володимир Шиманський.

Розробка велася в умовах повної таємності, всі роботи співробітники проводили своїми силами. Розроблений прототип був протестований на всіх профільних системах і показав себе ідеально.

Ми вже провели серію презентацій для європейських клієнтів. Реакція перевершила всі найсміливіші очікування.
Вже отримано замовлення на 1.5 млн одиниць універсальних з'єднувачів ViVoTech X.

ViVoTech за 3 роки став №1 серед виробників з'єднувачів імпосту в Україні.
Весь бізнес компанії зосереджений навколо одного продукту, в якому ми намагаємось досягти досконалості. На цей час, в портфелі ViVoTech 45 артикулів для 14 брендів профільних систем, з яких 20 йдуть на експорт.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 314 XX XX +380 67 314 5277
Ідентифікатор: 21616