Нове покоління розсувних систем REHAU Synego Slide відтепер доступне українським споживачам
REHAU

Нове покоління розсувних систем REHAU Synego Slide відтепер доступне українським споживачам

Поповнення в сімействі профілів Synego новим типом розсувних систем AST (Abstell Schiebe Tür) було анонсоване лише минулого року в рамках Digital Trade Show 2020, а вже сьогодні наші Партнери можуть сміливо додавати його до свого портфоліо продуктів.
В квітні на базі навчально-демонстраційного центру Академії REHAU в Києві була виконана та успішно протестована спеціалістами технічного відділу перша повнорозмірна конструкція Synego Slide.

Рішення демонструє відмінні показники практично по всіх основних фізико-механічних властивостях, а в житті виглядає ще елегантніше, ніж у віртуальній презентації, тож має всі шанси стати фаворитом у приватних замовників та дизайнерів інтер’єрів.

Серед ключових переваг:

Герметичність: завдяки новій кінематиці фурнітури, розсувна система оснащена каучуковими ущільненнями притвору, що забезпечують недосяжну для традиційних слайдерів герметичність.

Ергономічність: стулки при відкриванні рухаються паралельно самій конструкції й не потребують так званої «площі для обслуговування», дозволяють збільшити наявну корисну площу приміщень.

Елегантність: Прихована фурнітура. Автентичний вигляд справжнього дерева чи алюмінію завдяки повній ламінації видимого контуру профілю.

Вигода та зручність: відсутній ''дорогий'' масивний поріг і надзвичайна легкість в експлуатації, особливо для непідготовлених споживачів.

Тож, надихайтесь і замовляйте!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 21677