Першому вікну REHAU в Україні виповнилось 25 років!

Першому вікну REHAU в Україні виповнилось 25 років!

За нашими підрахунками сьогодні в Україні 15 мільйонів вікон REHAU: звичайних та ексклюзивних, білих та будь-яких кольорів веселки, панорамних та мініатюрних. Їх знають, шукають і замовляють як кращий вибір на віконному ринку країни. Лояльність українських споживачів до вікон REHAU вражаюче незмінна: багато років вони відають пальму першості REHAU як кращому постачальнику віконних профілів, адже продукти німецького бренду завжди асоціюються з надійністю та незмінно високою якістю.

Але на початку було одне, вірніше два вікна, з яких наприкінці 90-х розпочалась справжня ера вікон REHAU в Україні.

Конструкції були виготовлені і встановлені компанією «ЕНРАН» 3 травня 1996 року з 3-камерного профілю S-730 з 1-камерним склопакетом.

Подія насправді була історичною. Профільна система S730 належала до нової генерації віконних профілів REHAU, які компанія презентувала в 1994 р. І вже через два роки перші вікна з нового покоління профілів виготовили в Україні. Для довідки, у REHAU на цей час навіть не було офіційного представництва в країні. Були лише люди, які вірили в німецьку якість, нові технології, і хотіли принести їх на український ринок.

Нам пощастило, що одним з таких однодумців-новаторів стала компанія «ЕНРАН». Дмитро Борисович Демченко, на той момент технічний директор компанії ЕНРАН, з командою відмінних спеціалістів з авіаційним минулим були справжніми першопрохідцями віконного ринку. Їм одразу вдалось задати реально високу планку щодо якості металопластикових вікон REHAU в Україні і змусити керівництво концерну повірити в перспективи та потенціал нашого ринку. Так у 1997 році було відкрито перше представництво.

Як бачите, перші вікна зіграли справді доленосну роль.
А ще вони стали нашим українським символом якості та надійності REHAU! Навіть після 25 років експлуатації вони перебувають, як то кажуть, у доброму здоров'ї, повній функціональності і дотепер служать своїм творцям в офісі компанії «ЕНРАН».

Вони є справжнім доказом, як працюють інноваційні німецькі рішення, а терміни їх експлуатації вимірюються не умовними роками, а реальними десятиліттями.

Тому що ми створюємо вікна для життя!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 21709