Експерти ift Rosenheim розкажуть про сучасне скління (жива подія)

Експерти ift Rosenheim розкажуть про сучасне скління (жива подія)

Галузева конференція «Скло в сучасному будівництві» запланована на 11 червня 2021 року. Цьому заходу передував цикл вебінарів, які пройшов у травні і доступний для перегляду після реєстрації на конференцію.

За інформацією від організаторів заходу, експерти з інституту ift Rosenheim разом із постачальниками герметиків, комплектуючих та обладнання для обробки скла планують допомогти розібратися в нових вимогах до скла та склопакетів.

Конференція охоплюватиме теми:
  • Євроінтеграція та розвиток будівельної галузі.
  • Перспективи та загрози для виробників склопакетів, модифікованого та безпечного скла.
  • Факти та можливі шляхи розв'язання наявних проблем.
  • Роль інжинірингових компаній і архітектурних бюро в розвитку ринку фасадів, скла та склопакетів.

Андрій Лесьо, засновник та СЕО OKNA.ua - Платформа, розповість про вплив характеристик скла на тепловий баланс приміщень у блоці «Євроінтеграція та розвиток будівельної галузі».

Серед зацікавлених учасників конференції планують підняти питання створення галузевої лабораторії для перевірки властивостей склопакетів та безпечного скла відповідно до законодавства України та ЄС.

Захід зацікавить переробників скла, постачальників вікон та фасадів, будівельників фасадів, архітекторів та проєктантів.

Конференція:
11 червня 2021 року
м. Київ
Конференц-хол «Почайна», пр-т Степана Бандери, 23
У разі погіршення епідеміологічної ситуації організатори залишають за собою право перенести захід або провести її онлайнформаті.

Участь платна.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 21728
Ролети з теплим коробом GANT