ift Rosenheim відкрив нову лабораторію для будівельної акустики та фасадів
Фото: ift Rosenheim

ift Rosenheim відкрив нову лабораторію для будівельної акустики та фасадів

Німецький інститут вікна ift Rosenheim запустив нову випробувальну лабораторію для будівельної акустики та фасадів. Як повідомляють в пресцентрі, офіційне відкриття відбулося 9 червня 2021 року, майже через два роки після того, як було закладено фундамент.

Вікна, фасади, ворота та збірні елементи стін та стель стають більшими, важчими та складнішими. Одночасно зростають вимоги до звукоізоляції, особливо в якісній нерухомості та будівлях у забруднених шумом районах. Також існують нові вимоги до стендів для випробувань на шум. І вже слід враховувати стійкість до екстремальних кліматичних явищ, таких як повені, торнадо та град, які посилюються зміною клімату. Тому ift Rosenheim у 2019 році вирішив побудувати лабораторію для вимірювання акустики та випробування фасадів будівель.

Читайте ще : Європа планує поговорити про вплив на клімат і ПВХ-вікна

Конструктивні елементи шириною до 11 м і висотою до 12 м можна тестувати в новій лабораторії в безпосередній близькості від технологічного центру ift. Вони можуть бути перевірені з точки зору акустики (наприклад, вимірювання звуку, що поширюється в повітрі, ударного шуму), герметичності та водопроникності, стійкості до вітрових навантажень, протизламності та сейсмічних ударів (зміщення / рух підлоги). Також можна провести «комбінований тест» усіх властивостей відповідно до німецьких, європейських та американських стандартів (UL, AAMA, AMST, NAFS тощо).
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 21750