Управління шторами автоматизували
Фото: switch-bot.com

Управління шторами автоматизували

Розумне управління шторами SwitchBot Curtain перетворилося з ідеї в реальність. Після успішної кампанії на сайті краудфандингу Kickstarter восени 2019 року SwitchBot у 2021 році втілився в життя.

SwitchBot Curtain – це невеликий робот, який розміщують на карнизі. Він може совати штори вліво або вправо. Управляти ним можна через додаток. Підтримує голосові команди через телефон або розумну колонку. Його можна синхронізувати з годинником або будильником.
Також серед можливих сценаріїв застосування розробники наводять підключення до домашньої системи безпеки. Введення злочинців в оману, коли ви у відпустці. Можна налаштувати роботу так, щоби штори закривалися і відкривалися для імітації перебування людей вдома.

Читайте ще: Віконну систему та різний захист об’єднали в одній системі

Потужний внутрішній двигун може рухати штори вагою до 8 кілограмів.
Розробники передбачили різні кріплення, щоби робота можна було кріпити на круглі карнизи, П-подібні та І-подібні рейки.
За словами виробників, установка SwitchBot Curtain займає менше 30 секунд. Живиться від акумуляторної батареї, яка заряджається за допомогою звичайного кабелю (у разі оптимального використання одного заряду може вистачити на 8 місяців). Можна встановити модуль із сонячною панеллю і не думати про рівень заряду.

Офіси компанії розташовані в США та Китаї.

+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 21766