STOP COVID-19! Представляємо новий прозорий екран

STOP COVID-19! Представляємо новий прозорий екран

Новий прозорий екран з ПВХ допомагає підтримувати захищений контакт у часи соціальної дистанції.
Екрани ідеальні для офісів, магазинів, банків, ресторанів та інших комерційних приміщень. Екран забезпечує бар’єр під час взаємодій та допомагає у захисті від повітряно-крапельних виділень та вірусних інфекцій, таких як COVID-19. Він тонкий та непомітний і не впливає на вигляд інтер’єру. Ідеально підходить для роздрібної торгівлі та ресторанів.
• Виготовляється за індивідуальними розмірами
• Може монтуватися до підвісних стель
• Є вогнетривким, відповідає британським стандартам
• Легко очищається антисептичним спреєм
Гарантована якість
Усі компоненти системи та екран розроблені та виготовлені у Великій Британії з використанням матеріалів преміум якості. Протестований життєвий цикл 10 років гарантує тривалий термін служби.
Прозорий захисний екран доступний у трьох варіантах:
Фіксований підвісний екран. Забезпечує простий та ефективний бар’єр, що допомагає захиститися від повітряно-крапельних виділень та вірусних інфекцій, таких як коронавірус. Ідеальний для торгових приміщень в якості ненав’язливої альтернативи, щоб приміщення залишалося чистим та акуратним.
Ролета з управлінням ланцюжком, ручкою або електродвигуном. Можна піднімати чи опускати екран, коли потрібно, за допомогою ланцюжка, ручки чи пульта. Ідеальний варіант для сфери послуг, щоб забезпечити можливість розширення простору приміщення для більших груп або зменшення простору для збереження безпеки малих груп людей.
Панельна штора з управлінням ручкою, шнуром чи електродвигуном. Ідеальна для великих приміщень та офісів відкритого планування. Доступна з 2, 3, 4, 5 або 6 панелями.
Ми вже отримали зразки захисних плiвок, отож запрошую до Салону вiкна за захистом вiд Covid-19.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 63 796 XX XX +380 63 796 6241
+380 63 796 XX XX +380 67 780 8678
+380 63 796 XX XX +380 56 796 6241
Ідентифікатор: 21779