EVB ― 24 роки. Підсумки роботи групи компаній

EVB ― 24 роки. Підсумки роботи групи компаній

19 вересня EVB виповнилося 24 роки. За цей час група компаній стала лідером із фасадного скління висотних об’єктів України, зарекомендувала себе як надійного партнера з бездоганною репутацією та експерта зі створення світлопрозорих конструкцій для архітектурних об’єктів будь-якої складності.

Сумарний обсяг вироблених алюмінієвих вікон та фасадів перевищує півмільйона м². Портфоліо EVB постійно поповнюється масштабними проєктами, розробленими разом із найкращими архітекторами та девелоперами. Чимало із введених в експлуатацію об’єктів набули статусу знакових та є справжніми визначними пам’ятками міста і країни.

Географія об’єктів групи компаній не обмежується Україною: EVB працює в Казахстані, Грузії, Чехії, Ісландії та США. З 2019 року нашим стратегічним напрямом є Великобританія, де у 2020 році EVB реалізовує проєкт зі створення фасаду найвищої будівлі в Ньюкасл-апон-Тайні ― Hadrian’s Tower. Наразі ми розпочали монтаж другого масштабного об’єкту в Англії: 15-поверхового будинку Curzon Circle в Бірмінгемі.

До свого 24-річчя EVB, з метою збільшити власну продуктивність та технологічність, розширила виробничі та складські площини в Києві та збільшила потужності, інвестувавши в унікальне для ринку обладнання. Також група компаній підтвердила високу якість своїх робіт, успішно витримавши черговий аудит за стандартом ISO 9001:2015.

“Кожен із проєктів EVB ― це досвід, результат праці та знання технології понад 200 співробітників, чимало з яких працюють із нами із дня заснування і є найціннішим активом. Це надійні, перевірені роками, кризами та складними проєктами стосунки із нашими партнерами та замовниками. Це дотримання як букви договору, так і слова честі. Це наш шлях, який триває вже 24 роки. Попереду ― нові цілі та виклики, які всім нам під силу подолати,” ― підбиває підсумки генеральний директор EVB Анатолій Чегусов.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 206 XX XX +380 44 206 6161
+380 44 206 XX XX +380 97 206 6161
Ідентифікатор: 21873