VEKA Україна запрошує колег і партнерів на Саміт Ліги Майстрів
VEKA Україна

VEKA Україна запрошує колег і партнерів на Саміт Ліги Майстрів

2 та 3 жовтня, у Києві, в Експоцентрі «АККО ІНТЕРНЕШНЛ» відбудеться третій щорічний Саміт Ліги Майстрів, у рамках якого VEKA Україна разом зі своїм офіційним партнером — компанією Goodwin проведе експертний майстер-клас «Особливості монтажу складних віконних конструкцій».

Майстер-клас стане справжнім дуетом професіоналів: технічні фахівці компаній структуровано розкажуть та продемонструють всі етапи, елементи та процеси проектування, виготовлення та монтажу СПК. Для демонстрації монтажу буде представлена еркерна конструкція.

Крім того, компанія GOODWIN спільно з VEKA Україна продемонструють інноваційні рішення на стенді, спеціально оформленому для відвідувачів саміту. Тут технічні фахівці дадуть відповідь на питання, проконсультують і продемонструють на підготовлених для заходу зразках, як частин конструкцій, так і монтажних вузлів нюанси складання та роботи окремих елементів та всієї конструкції в цілому. Стенд буде цікавий не тільки професіоналам, але й потенційним клієнтам. Фахівці відділу продажів Goodwin допоможуть зорієнтуватися не тільки в асортименті продукції, а й підказати контакти найближчого офісу компанії, де можна оформити замовлення.

Дата і місце проведення: 2 та 3 жовтня з 10:00 — 18:00
АККО ІНТЕРНЕШНЛ Експоцентр,
Київ, Проспект Перемоги, 40-Б
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 21872