Розумні вікна для розумного будинку: Homematic IP та VEKA оголошують про ексклюзивне партнерство
VEKA Україна

Розумні вікна для розумного будинку: Homematic IP та VEKA оголошують про ексклюзивне партнерство

Дві компанії, одна філософія: розумному будинку потрібні розумні вікна. З цієї причини eQ-3 – лідер європейського ринку систем управління будинком, і VEKA – світовий лідер на ринку віконних профілів із ПВХ, об'єднують свій досвід та розробляють розумне вікно на основі Homematic IP.

Відтепер VEKA покладатиметься виключно на інтелектуальні технології Homematic IP для розробки нових інноваційних продуктів. Всі продукти будуть повністю сумісні з Homematic IP Cloud і можуть бути легко інтегровані в наявні установки Homematic IP. Переваги користувача очевидні: пряме управління, навіть віддалено, через безкоштовний додаток Homematic IP, протокол, сертифікований VDE, інформаційна безпека та безпека даних, а також інтелектуальна мережа з іншими IP-пристроями Homematic, такими як настінні термостати та датчики CO2. У той же час клієнти матимуть вигоду від надійної якості VEKA та багаторічного досвіду лідера ринку систем пластикових профілів.

Перші продукти, розроблені у рамках співпраці, будуть презентовані у 2022 році. Крім власних розробок, VEKA також запропонує відповідні рішення для вікон та дверей із широкого портфеля продуктів Homematic IP.

«Подібно до того, як звичайне вікно вписується в будівлю, розумне вікно також має бути частиною розумного будинку, — резюмує спільну ідею Андреас Хартляйф, Генеральний директор VEKA AG. — За допомогою Homematic IP ми знайшли ідеальне рішення для інтеграції наших продуктів у систему розумного будинку з усіма перевагами для наших клієнтів. Ми з нетерпінням чекаємо на можливість представити перші результати співпраці наступного року».

Професор Хайнц-Дж. Редекер, засновник та Генеральний директор eQ-3 AG, додає: «Ми пишаємося тим, що VEKA як лідер на ринку віконних профілів із ПВХ вирішила укласти ексклюзивне та довгострокове партнерство з Homematic IP. Це ще один доказ, що Homematic IP це переконливий і перспективний стандарт розумного будинку. Завдяки цій співпраці ми відкриваємо додаткову важливу галузь домашньої автоматизації і в найближчому майбутньому запропонуємо користувачам Homematic IP ще більше можливостей для повної адаптації свого розумного дому до власних бажань».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 22020
Виробництво вікон Viknar`off