VEKA та GEALAN скасовують участь у виставках
VEKA Україна

VEKA та GEALAN скасовують участь у виставках

fensterbau/frontale 2022
VEKA та GEALAN не братимуть участі у міжнародних виставкових заходах навесні 2022 року. Це рішення стосується як виставки Fensterbau Frontale 2022, що планується наприкінці березня у Нюрнберзі, так і Polyclose, яка запланована в Генті у січні. Після інтенсивних внутрішніх обговорень та зважувань всіх «за» і «проти» VEKA і GEALAN разом прийняли це рішення.

«Це рішення, безумовно, було нелегким для нас, але на тлі невизначеної загальної ситуації навколо поширення нового штаму корона вірусу, ми хотіли мати ясність у плануванні наступного року», — пояснюють Генеральний директор VEKA Андреас Хартляйф ​​і Керуючий директор GEALAN Івіца Маурович. «Ми несемо відповідальність за здоров’я та безпеку співробітників, клієнтів і ділових партнерів. Це є для нас абсолютним пріоритетом та вище всіх інтересів, тому ми не будемо знову брати участь у виставці в Нюрнберзі, поки рамкові умови не дозволять далі брати в ній участь».

Рішення також ґрунтується на багатьох обговореннях із клієнтами, іншими учасниками галузі та міжнародними дочірніми компаніями групи.

Однак, якщо виникне можливість перенести виставку на більш пізній час, через встановлення нових офіційних вимог, керівництво VEKA та GEALAN буде мати можливість переглянути своє рішення, щодо участі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 22008