VEKA із поглинанням компанії Vinylit виходить на ринок фасадів
VEKA Україна

VEKA із поглинанням компанії Vinylit виходить на ринок фасадів

До групи компаній Laumann, членом якої є VEKA AG, із 1 липня 2021 року увійшла компанія Vinylit Fassaden GmbH. Vinylit виробляє фасадні профілі та відповідні аксесуари з переробленого грануляту. Завдяки злиттю Vinylit зміцнює свої виробничі потужності та міжнародну мережу продажів.

Vinylit використовує перероблений пластиковий гранулят. Відходи виробництва з ПВХ переробляються за спеціальними технологіями та повертаються у виробничий процес. Чистий рівень відходів для вініліту становить менше ніж 1%.

За даними компанії, Vinylit пропонує найширший асортимент продукції для виробників фасадних систем: фасадні профілі з гіпсу, натурального каменю, дерева та клінкеру, включаючи всі кріплення, віконні та дверні отвори.

«VEKA – важливий партнер для нас, з яким ми хочемо продовжити подальший розвиток. Ми твердо переконані в тому, що найближчими роками ми зможемо спільно зміцнити наші сильні позиції на наших основних ринках», – каже Райнхард Шредер, керуючий директор Vinylit Fassaden GmbH.

З точки зору г-на Хартляйф, Генерального директора VEKA AG, злиття є подальшим цілеспрямованим кроком на шляху до розширення групи компаній, в якій «ноу-хау в галузі екструзії сприяють виробленню нових сучасних продуктів». З поглинанням Vinylit Fassaden GmbH VEKA AG розширює асортименти продукції завдяки ще однієї позиції.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 22026