Засклення котеджу ТМ «ВікноПлюс»: індивідуальний підхід та гарантія безпеки
VEKA Україна

Засклення котеджу ТМ «ВікноПлюс»: індивідуальний підхід та гарантія безпеки

Новий засклений об'єкт, в якому поєдналася якість, краса та безпека, представила ТМ «ВікноПлюс», партнер VEKA Україна, в одному із львівських передмість. Всі вікна та двері в будинку виконані з профільної системи Softline 82 із зовнішньою ламінацією в кольорі антрацит та білим виконанням усередині.

У котеджі встановлено кілька дверей, одни з яких виходять на терасу. За бажанням замовника дверей у відкритому стані не повинно бути видно, тому тут встановлені штульпові двері, а у верхній частині глуха фрамуга, яка додає ще більше світла у приміщення. У двокамерному склопакеті, який встановлений у дверній конструкції, внутрішнє скло енергозберігаюче, а зовнішнє – мультифункціональне, яке взимку зберігає тепло у приміщенні, а влітку захищає від перегріву. Безпека забезпечується завдяки протизламній фурнітурі.

Цікавою особливістю цих дверей є розширювач, який встановлений у нижній частині. Пов'язано це з тим, що замовник турбувався, що скло «у підлогу» може бути зачеплене або розбите. Розширювач робить двері дещо громіздкими, але водночас захищає склопакет від механічних пошкоджень.

Вхідні двері також виконані із профільної системи Softline 82. Заповнення: склопакет в обрамленні металевої накладки із нержавіючої сталі. Двері мають теплий поріг та протизламну фурнітуру, яка забезпечує надійний захист від несанкціонованого проникнення.

Частина вікон у котеджі також має свої індивідуальні особливості. Кухонне вікно, під яким розташована робоча поверхня з мийкою, виконано таким чином, що дозволяє над ним повісити навісні полиці. Через це вікно має нестандартну форму: вузьке за висотою та з максимально широким склопакетом. На другому поверсі встановлено кутове вікно, в якому одна зі сторін глуха, а друга виконана із двох стулок, одна з яких відкривається. Обидві частини з'єднані кутовим з'єднувачем. Завдяки такій конструкції можна повною мірою милуватися краєвидом, що відкривається, за вікном.

Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 9500
+380 44 390 XX XX 0800 303 305
Ідентифікатор: 22073