Fensterbau Frontale 2022 - новий погляд на бізнес
NurnbergMesse

Fensterbau Frontale 2022 - новий погляд на бізнес

fensterbau/frontale 2022
Міжнародна виставка Fensterbau Frontale 2022 (вікна, двері та фасади: технології, компоненти, збірні елементи) пройде з 29 березня по 1 квітня наступного року в Нюрнберзі.

Раз на два роки вона стає головним місцем зустрічі провідних світових виробників вікон, дверей і фасадів з численними забудовниками, девелоперами, архітекторами, дизайнерами та іншими фахівцями, які працюють в цій сфері бізнесу. Саме тут експоненти з усього світу представляють профільні системи, скло, збірні елементи, герметики, фурнітуру, кріпильний обладнання, системи для забезпечення безпеки будівель, машини, обладнання, інструменти та сотні інших видів продукції.

Виставка чітко структурована, відповідає вимогам найвищих стандартів якості і проводиться паралельно з Міжнародною спеціалізованою виставкою технологій, обладнання і заготовок для ручної роботи по дереву HOLZ-HANDWERK 2022.

В останній виставці Fensterbau Frontale 2018 взяли участь 1329 експонентів, її відвідали близько 111 тис. фахівців з усього світу

Одна з головних тем Fensterbau Frontale 2022 — ефективний захист від вуглецевих викидів та наслідків кліматичних змін за допомогою спеціальних екологічних вікон і будівельних елементів. При цьому мова йде не тільки про вплив на процес зміни клімату за допомогою енергоефективних будівельних матеріалів і технологій, а й про захист від майбутніх екстремальних кліматичних явищ. Фахівці підтверджують: «екологічний слід» будівельних матеріалів стає все більш відчутним, і бізнес вже не може цим нехтувати не тільки заради благих цілей охорони природи, а й з точки зору запобігання мільярдних штрафів для підприємств. Саме тому в рамках виставки вперше пройде спеціальне шоу «Green Deal - CO2 efficiency and protection against climate extremes with sustainable windows and building elements».

Інша ключова тема виставки: новації в бізнесі. У контексті впровадження цифрових технологій і сучасних телекомунікацій змінюються самі принципи формування ціни товару — створення вартості стає динамічним процесом, що дозволяє компаніям швидко адаптуватися до мінливих умов і вимог клієнтів. Ключову роль відіграють інновації. За допомогою нових бізнес-процесів з цифровою підтримкою, а також — шляхом планування, створення, маркетингу та «розгортання» своїх продуктів і послуг у цифровому форматі можна перевизначити сам термін «створення цінності».

Цифрові технології, автоматизація, «розумний дім», енергетична ефективність, екологічна безпека, захист клімату — всі ці напрямки будуть представлені експонентами і знайдуть своє місце в діловій програмі форуму.

Представляємо основні розділи майбутньої експозиції:
- конструкційні та профільні системи;
- напівфабрикати;
- матеріали і допоміжне виробництво;
- скло, продукція зі скла;
- апарати та обладнання для закріплення і забезпечення надійності;
- захист від сонця, вентиляційне обладнання;
- інструменти, різні пристрої, обладнання для установки дверей і вікон;
- виробниче обладнання та системи;
- компоненти, збірні елементи;
- послуги, асоціації, наукові дослідження, технічна інформація.

З усіх питань участі або відвідування виставки можна звертатися до Представництва Nurnbergmesse в Прибалтиці, Україні та Грузії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+370 670 65 XX XX +370 670 65001
+370 670 65 XX XX +370 670 65001
Ідентифікатор: 21906
Алюмінієві профілі Profilco