Нові системи скляних огорож GLASS-LINE від Framex – швидко, просто, безпечно
Framex
Glass-line – система скляних огорож від Framex

Нові системи скляних огорож GLASS-LINE від Framex – швидко, просто, безпечно

Glass-line – нова система скляних огорож від Framex, яка відповідає сучасній та актуальній архітектурній тенденції: прагненню до легкості, прозорості, невагомості конструкції. Призначена для встановлення як на особливо ударонебезпечних об'єктах, так і в елегантних архітектурних проектах, що потребують особливої легкості та широти огляду.
Системи скляних огорож Framex Glass-line – найкраще рішення для сучасних дизайнів. Цілісноскляні конструкції стильно доповнять інтер'єр та екстер'єр, як приватного будинку, так і комерційного об'єкту.
Переваги Framex Glass-line:
• безпека та міцність конструкцій;
• швидкий та простий монтаж;
• якість, підтверджена сертифікатами;
• зручна логістика із центру України;
• широкий асортимент;
• якісне фарбування перил та декоративних елементів порошковим методом у будь-який колір за шкалою RAL.

FRAMEX пропонує в асортименті клемні та профільні огорожі.
Клемні огорожі - використовуються для огородження балконів, терас, оглядових та спортивних майданчиків, басейнів, стадіонів, а також для розмежування території усередині та зовні приміщення. Їх безпечно встановлювати в місцях, де можливе велике навантаження на конструкцію. Максимальна висота скла – 110 см, граничне навантаження – 300кг. Клемні огорожі Framex представлені моделями: FXGL110-02-1, FXGL110-02-2 та FXGL110-01-2.
Профільні огорожі - рекомендовано застосовувати в місцях, де виключено велике навантаження на конструкцію або передбачено парапет. Використовуються для вітрозахисту, огорожі балконів, терас, а також для розмежування та зонування території всередині та зовні приміщення. Максимальна висота скла – 80-100 см, граничне навантаження – 150кг. Профільні огорожі Framex представлені моделями: FXGL110-02-4, FXGL110-02-5 та FXGL110-02-6.
Детальніше з інформацією можна ознайомитися на нашому сайті Framex, адресу якого ви зможете знайти на сторінці профілю нашої компанії порталу OKNA.ua.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 21992