Бренд REHAU визнано "Вибором року 2021"!
rehau.ua

Бренд REHAU визнано "Вибором року 2021"!

Бренд REHAU визнано кращим виробником профільних систем для металопластикових вікон та дверей» за результатами Всеукраїнського дослідження споживчих вподобань «Вибір року 2021». Попри непростий і важко прогнозований рік ми покращили свої результати до попереднього року і з 35.8% голосів на користь бренду вчергове підтвердити статус лідера.

Зазвичай ми намагаємось стримано оцінювати результати будь-яких досліджень щодо позиції компанії на ринку, втім, дослідження міжнародного конкурсу ''Вибір року'' заслуговує окремої уваги. Абсолютна незаангажованість організаторів, 20 річний досвід у вивченні споживацьких уподобань українців, залучення в якості виконавців дослідження міжнародної маркетингової компанії Ipsos, третьої за величиною дослідницької агенції в світі, а також високий рівень довіри і знання медалі з боку населення – додають вагомості висновкам конкурсу.

Інсайти дослідження "Choice of the year 2021"

43% Експертної ради, а це представники державних органів, що відповідають за стандартизацію і сертифікацію товарів та послуг, української асоціації споживачів, профільних Міністерств, Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств та ін. – загалом 165 професіоналів з різних галузей – назвали REHAU кращим товаром в номінації з точки зору якості.

34,8% кінцевих споживачів підтвердили знання REHAU як виробника віконних профілів, а 21,4% вважають REHAU кращим серед виробників віконних профілів в Україні.

Серед іншого, цьогоріч у респондентів поцікавились, що стало причиною вибору найкращого товару/ послуги. 74,8% респондентів визначили основним критерієм якість.

Для нас це добрий знак, адже якісне вікно вже давно асоціюється з маркою REHAU. Втім сьогоднішнє розуміння якості не обмежується суто споживчими характеристиками продукту. Наші рішення надихають до нової якості життя. Дозволяють створити збалансований життєвий простір, де гармонійно співіснують класичні форми, високі технології і дбайливе ставлення до світу. Власне, це і є гаслом нашої компанії: Ми прискорюємо прогрес і покращуємо життя!

Привітання для української команди REHAU від Карстена Хойєра, керівника дивізіону Window Solutions в REHAU Group:
- Це сильний результат і чудова передумова для реалізації глобальної стратегії дивізіону Рішення для віконної Індустрії «Growth&Innovation», а також високо оцінена ринком відданість української команди Window Solutions.

Ігор Бінковський, керівник напряму продажів та маркетингу регіону Болгарії, Румунії, Молдови, Туреччини та України:
- За цим досягненням стоїть наполеглива і цілеспрямована робота віконного підрозділу в Україні протягом багатьох років. Ми одними з перших почали комунікувати з кінцевим покупцем, починаючи з 1999 року. І з того часу, приватний замовник завжди знаходиться в центрі нашої маркетингової комунікації та активностей. Нашою метою було створити суббренд «REHAU вікна» і, гадаю, нам це вдалось!
Я хочу подякувати всім керівникам підрозділів, всій команді, що за досить складних ринкових умов вам вдавалось зберігати спокій і надавати Клієнтам кращий сервіс. Окреме дякую маркетинговій команді WS UA за системну роботу над покращенням ринкової позиції бренду REHAU, підтримку Клієнтів і просування нових продуктів.
Веселого Різдва і щасливого Нового Року! Здоров’я і натхнення!

Олег Бондаренко, директор з продажів в Україні:
Ми зосередились на максимальній підтримці Клієнтів, а свій розвиток цього року вбачали в гармонійній співпраці та доповнені один одного. І це не пусті слова, адже спільними зусиллями нам вдалось запропонувати Замовникам не тільки продукт найвищої якості, а й відповідного рівня сервіс.
Всі давно звикли до нашої активної позиції – ми спілкуємось не тільки з архітекторами і проєктантами, тендерними відділами і керівниками проєктів, а й з інвесторами та майбутніми споживачами нашої продукції.
На кожному етапі ми пропонуємо рішення, максимально адаптовані до поточної ринкової ситуації. В умовах високої волатильності, що спостерігалась цього року, нашій компанії вдалось стати тим острівцем стабільності, який оцінили всі Партнери, з якими ми будуємо спільний довгостроковий бізнес і розвиваємо дружні довірливі відносини.
Окремо хочу відзначити роботу всієї нашої команди. Залученість і відповідальність – це ті принципи, які сповідують мої колеги, і які цінують наші Клієнти. Багато хто з наших співробітників працював на межі можливого, а подекуди і за цією межею. Авжеж, досягаючи високих результатів не варто забувати і про відпочинок, відновлювати сили і дарувати час близьким та коханим, тож ми з нетерпінням чекаємо новорічних свят, щоб перепочити. Користаючись нагодою, хочу побажати всім щасливого Різдва і гарного Нового Року!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 22023
Ролети GANT Termo з прихованим коробом