Прощавай рік, привіт рік
OKNA.ua

Прощавай рік, привіт рік

2021 рік був для багатьох, у тому числі для OKNA.ua, цікавим, небезпечним, проривним, захоплюючим. Дуже різним. Рік крайнощів.

Для OKNA.ua він був ще й плідним. Платформа продовжила підтримувати розвиток віконного ринку, стимулювати підвищення якості продукції, сприяти виходу українських компаній на закордонні ринки.

Тренди року: енергозбереження, безпека, діджитал

Енергоефективність залишається основною тенденцією. І головне завдання для OKNA.ua – дати можливість відрізнити енергозбереження від її імітації. Тому OKNA.ua з партнерами продовжує розвивати проект етикеток та калькулятора енергоефективності. Сьогодні дедалі складніше знайти профільні системи, з яких виготовляються вікна в Україні, але не можна розрахувати їх у калькуляторі енергоефективності.

Енергозбереження надає компаніям ще одну точку розвитку на 2022 рік – монтаж ДСТУ. Потрібно підготувати співробітників та отримати підтвердження відповідності технології встановлення вимогам ДСТУ або RAL.

Питання безпеки також стає виразним трендом і буде однією з рушійних сил у 2022 році. Все більше компаній приєднуються до списку постачальників підтверджених взломостійких вікон та дверей RC2. OKNA.ua із партнерами продовжить підтримувати збільшення частки безпечних конструкцій.

А ще ринок зіткнувся у 2021 році з маркетинговими викликами: зміна поведінки користувачів та прискорення всіх процесів.
Швидкість стала одним із ключових факторів комунікації. І OKNA.ua вдалося зробити супершвидкі сторінки для всіх наших партнерів, завдяки чому мобільні пристрої показують сторінки компаній практично миттєво.

Аналізуючи 2021 рік та прогнозуючи 2022, можна відзначити, що віконний ринок помітно подорослішав у якісному плані. Та й будівельний ринок суттєво змінився. Крізь формальну забудову квадратних метрів найчастіше проривається архітектура світового рівня.

Нас дуже радують досягнення наших партнерів, коли виходять і продажі, і щось більше. Нас радують успішні реалізації архітектурних проектів, де світлопрозорі конструкції роблять свій, напевно, найбільший внесок. Коли все зроблено правильно, енергоефективно та безпечно.

Успіхів у новому році нашим партнерам та всьому ринку світлопрозорих конструкцій!

З Новим Роком та новим розвитком!

Команда OKNA.ua
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22046