NSG Group планує зробити європейські офіси екологічними
Фото: Europe NSG Group

NSG Group планує зробити європейські офіси екологічними

NSG Group та PHYSEE об’єднали зусилля, щоби зробити європейські офісні будівлі більш екологічними. PHYSEE застосує свої датчики до архітектурного скла NSG Group, створюючи вікна, які оптимізують денне світло та покращують клімат і атмосферу в приміщенні. У результаті співпраці кілька офісів по всій Європі будуть оснащені SmartWindows. За даними пресцентру Europe NSG Group, загальна кількість виготовлених конструкцій складе 15 000 одиниць.

За словами Алдерлана Віталіно (Alderlan Vitalino), директора з доданої вартості архітектурного скла Europe NSG Group, ринок потребує високофункціонального скла.

SmartWindows містять датчики, які вимірюють такі дані, як світло, якість повітря та температуру – ​​інформація, яка використовується для оптимального охолодження, опалення та/або освітлення будівель.
Датчики PHYSEE вбудовуються в однокамерні або двокамерні енергоефективні склопакети з різними типами скла. Можливе використання скла для захисту від сонячних променів та шуму, безпечного та/або захисного скла тощо.

Читайте також: В Україні скоро з'являться склопакети з сонячними панелями

За словами пана Віталіно, витрати на споживання електроенергії зменшується до 30% і підвищується комфорт у будівлі.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22059